Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. decembra 2017, 17:25
Čas čítania 0:00
Martin Švirik

Lidsay Lohan pripravuje comeback a začať chce s pokračovaním Mean Girls. Problém je, že to už existuje

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Nejde však len o herectvo, ku ktorému by sa rada vrátila.

Lindsay Lohan je meno, ktoré pristálo v uchu už asi každého z nás. S kariérou 31 ročnej herečky to išlo dole vodou kvôli dlhoročným osobným problémom. No pred pár dňami objavila v New Yorku, kde prezradila, že stále chce natočiť pokračovanie Mean Girls. Dokonca je odhodlaná priniesť celé obsadenie a personál späť dokopy. Zdá sa teda, že Lindsay pripravuje veľký comeback. Zostáva tu teda len jeden problém pre, inak celkom nádejný, plán. Mean Girls 2 už existuje. Pokračovanie putovalo priamo rovno na DVD a jediné, čo si odnieslo bola vlna kritiky. Neobjavila sa tam žiadna z pôvodných herečiek a na celý počin by sa najradšej malo zabudnúť. 

Čo sa týka hudby tak Lindsay sa počas svojej návštevy v New Yorku chce skontaktovať s menami, ako Ed Sheeran či Eminem o prípadnej spolupráci. Herečka si toho určite teraz sľubuje asi veľa, ale Mean Girls 2 je projekt, ohľadom ktorého je naozaj nadšená: „Film Mean Girls 2 je teraz najdôležitejší. Potrebujeme Rachel McAdamsovú! Potrebujeme späť všetkých!“ Scenáristka prvého dielu Tina Fey nie je proti a sama sa vyjadrila, že prečo nie? Uvidíme teda, kam to Lindsay so svojimi aktuálnymi ambíciami dotiahne. 

Lidsay Lohan pripravuje comeback a začať chce s pokračovaním Mean Girls. Problém je, že to už existuje
Zdroj: Paramount Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia