Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. decembra 2017, 13:26
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Hviezda seriálu 13 Reasons Why si zahrá v čiernej tínedžerskej komédii o študentke, ktorej spolužiaci začnú jedného dňa vybuchovať

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Originálna látka a talentovaná Katherine Langford v hlavnej úlohe. Naša pozornosť pre projekt Spontaneous je istá.

Katherine Langford na seba upozornila najmä výborným hereckým výkonom v seriáli 13 Reasons Why, za ktorý si odniesla aj nomináciu na Zlatý glóbus. Talentovaná kráska sa objaví aj v adaptácii knihy Simon vs. the Homo Sapiens Agenda s názvom Love, Simon a v komediálnej dráme The Misguided. Následne ju však uvidíme v snímke Spontaneous od scenáristu a režiséra Briana Duffielda (Insurgent, Jane Got a Gun, The Babysitter).

Hviezda seriálu 13 Reasons Why si zahrá v čiernej tínedžerskej komédii o študentke, ktorej spolužiaci začnú jedného dňa vybuchovať
Zdroj: Netflix

Pôjde o adaptáciu čierno-humornej absurdnej knihy od Aarona Starmera. Langford si zahrá stredoškoláčku Maru Carlye, ktorej spolužiaci začnú postupne vybuchovať. Doslova. Začne to spolužiačkou Katelyn a zdá sa, že sa táto podivná epidémia nechystá zastaviť. Do akcie sa povolá aj FBI, ale na nič nevie prísť. Mara sa teda snaží nejako prežiť a zároveň aj odmaturovať.

Kniha je údajne zábavným a nekompromisným pohľadom na to, aký je to pocit byť tínedžerom v 21. storočí. Námet znie rozhodne zaujímavo a v porovnaní s ostatnými tínedžerskými filmami aj pomerne originálne. Katherine Langford teda určite budeme držať palce.

Domov
Zdieľať
Diskusia