Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. decembra 2017 o 10:55
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Netflix pre nás chystá dokumentárny seriál o šokujúcom zákulisí potravinárskeho priemyslu, z ktorého sa vám bude obracať žalúdok

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Okrem Rotten sa môžeme tešiť aj na seriál Dirty Money, ktorý bude skúmať korupciu v podnikateľskej sfére.

Netflix nám hneď začiatkom roka prinesie dva zaujímavé dokumentárne seriály. Prvým je Rotten, ktorý nás zavedie do zákulisia potravinárskeho priemyslu, a nebude to veru pekný pohľad. Budeme svedkami korupcie, zbytočného plytvania, ale aj nebezpečenstiev, ktoré číhajú za našimi každodennými stravovacími návykmi. 

Ocitneme sa vo svete, kde sú obrovské globálne reťazce čoraz viac prepletené a konsolidované, kde ide hlavne o prachy a všetko ostatné musí ísť bokom. Rotten bude obsahovať šesť epizód a dočkáme sa ich 5. januára (leden) 2018.

Druhým projektom bude seriál Dirty Money. Ten si posvieti na korupciu vo svete podnikania. Za Dirty Money stojí oscarový režisér Alex Gibney a môžeme sa tešiť na podrobný pohľad a neuveriteľné svedectvá priamo od páchateľov aj ich obetí. Tento dokumentárny cyklus bude tiež obsahovať šesť epizód a na Netflixe sa ho dočkáme 25. januára (leden) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia