Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. decembra 2017 o 10:58
Čas čítania 0:33
Dušan Šutarík

Krásna tínedžerka sa v originálnej romantickej dráme Every Day zamiluje do záhadného ducha, ktorý má každý deň iné telo

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Sľubná romantika na obzore?

Tak žeby nejaká tínedžerská romantika s trochu originálnym konceptom? Adaptácia románu Davida Levithana s názvom Every Day nám rozpovie príbeh 16-ročnej Rhiannon (Angourie Rice), ktorá sa zamiluje do záhadného ducha menom A. Ten však každý deň obýva iné telo. Môže mať podobu úplne hocikoho, bez ohľadu na pohlavie či rasu. Obom zamilovaným sa vždy nejakým spôsobom podarí zariadiť, aby sa stretávali každý deň. Ale postupne si nekonečne zmeny A vyžiadajú svoju daň.

Snímku natočil Michael Sucsy (The Vow) podľa scenára Jesseho Andrewsa (skvelá nezvávisláreň Me and Earl and the Dying Girl). V hlavných úlohách sa okrem Rice predstavia aj Ian Alexander, Justice Smith, Jacob Batalon, Maria Bello, Debby Ryan, Owen Teague, Lucas Jad Zumann a Colin Ford. Do amerických kín dorazí Every Day 18. februára (únor) 2018, na Slovensku by sme sa ho mali dočkať 12. apríla (duben) 2018. Dáte filmu šancu?

Domov
Zdieľať
Diskusia