Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. decembra 2017, 11:05
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Zabi, alebo budeš zabitý. Režisér Johna Wicka sa chystá na komiksovú adaptáciu plnú krvavých vrážd, za ktorými stojí manipulatívny démon

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Pokus o samovraždu nemusí viesť len k smrti.

John Wick patrí jednoznačne k najvýraznejším akčným filmom posledných rokov. Pomerne neznáme meno režiséra Chada Stahelskiho sa po prvej a druhej časti tejto úspešnej akčnej snímky stalo v Hollywoode značným pojmom, a preto niet divu, že sa okrem Wickovho pokračovania môže tento nadaný filmár vrhnúť aj na iné lákavé projekty. Podľa dostupných informácií by mal spojiť sily s producentom Basilom Iwanykom (John Wick), scenáristom Danom Caseym a pustiť sa do filmovej adaptácie komiksu Kill or Be Killed.

Názov v preklade znamenajúci "zabi, alebo budeš zabitý" a naozaj výstižne popisuje ústrednú tému celého príbehu. Po neúspešnom pokuse o samovraždu sa mladý chalan ocitá zoči voči démonovi. Ten ho síce nechá žiť, ale má to však jeden háčik. Každý mesiac musí neúspešný samovrah niekoho zabiť. Na svete je predsa dostatok ťažkých zločincov, ktorí si zaslúžia smrť, takže v tomto ohľade by snáď ani nebol problém. Ale čo jeho rodina? A čo všade číhajúca ruka zákona? Veru, projekt sám o sebe znie zaujímavo, otázkou však zostáva, kedy sa ho dočkáme. 

Domov
Zdieľať
Diskusia