Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. decembra 2017, 15:30
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Smutná správa pre všetkých fanúšikov Narcos. Charizmatického Pedra Pascala vo štvrtej sérii už pravdepodobne neuvidíme

FILMY A SERIÁLY NARCOS
Uložiť Uložené

Po včerajšom lákavom teaseri k vám dnes bohužiaľ prichádzame aj s nie príliš radostnou správou.

Naozaj, je to tak. Postava Agenta Peňu, ktorého si v populárnom Narcos zahral Pedro Pascal, bude v najnovšej štvrtej sérii s veľkou pravdepodobnosťou vynechaná. Dôvod je však viac než prostý. Príbehovo sa totiž vrátime do čias prvého mexického drogového kartelu Guadalajara (približne 10 rokov pred udalosťami z prvých troch sérii Narcos), pri ktorého akciách skrátka nemohol Peňa nijakým spôsobom figurovať. Tak či onak, ide ale iba o vysoko pravdepodobné dohady, pretože zo strany tvorcov k žiadnemu oficiálnemu potvrdeniu o vylúčení Pascala zo seriálu nedošlo. Asi si chcú nechať do budúcna v prípade jeho návratu otvorené zadné dvierka.

Na jednej strane by mohli byť fanúšikovia z tejto situácie sklamaní, pretože Pascalova postava sa tešila veľkej obľube divákov a mnohí by sa iste potešili pokračovaniu jeho príbehu. No na druhej strane sa aspoň dočkáme čohosi nového, no pritom značne podobného. Stále sme na rovnakej pôde. Na pôde drogových kartelov. Pripočítajte si k tomu zatiaľ potvrdené nové tváre - talentovaného Diega Lunu a Michaela Peñu a vo výslednej hodnote dostane už teraz potenciálne silnú štvrtú sériu s nádejným obsadením, ktorá vôbec nemusí dopadnúť zle.

Smutná správa pre všetkých fanúšikov Narcos. Charizmatického Pedra Pascala vo štvrtej sérii už pravdepodobne neuvidíme
Zdroj: Netflix
Domov
Zdieľať
Diskusia