Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. decembra 2017, 11:26
Čas čítania 0:00
Šimon Kucka

Wesley Snipes si nevie predstaviť, že by nového Bladea mohol hrať niekto iný, ako on sám. Uvidíme ho ako súčasť MCU?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Snipes bol skvelým Bladeom, podarí sa mu však získať svoju pamätnú rolu späť?

Wesley Snipes si prvýkrát zahral zabijaka upírov menom Blade v rovnomennej snímke z roku 1998. Film sa okamžite stal hitom a podarilo sa mu zarobiť vyše 130 miliónov dolárov. Odvtedy mali diváci šancu vidieť Bladea ešte dvakrát, a to v pokračovaniach Blade 2 Blade: Trinity. Zatiaľ čo v poradí druhému Bladeovi sa úspešne podarilo nasledovať svojho predchodcu, keď prekonal zárobok prvej časti v kinách o takmer 25 miliónov dolárov, tretia a záverečná časť s podtitulom Trinity je braná ako obrovské sklamanie. Keďže postava Bladea je ukotvená v MCU, Snipes by si rád túto úlohu zopakoval. 

Wesley však po nezhodách s režisérom Davidom S. Goyerom (Blade 3) ako polo-upír/polo-človek skončil a v seriáli s názvom Blade: The Series ho nahradil herec Sticky Fingaz. Zo seriálu sa stal prepadák a postava Bladea tak zostala zachovaná aspoň v kvalitných prvých dvoch častiach trilógie. Prezident Marvelu Kevin Feige sa vyjadril, že Blade sa určite jedného dňa pripojí k MCU. Snipes zrejme tieto informácie zachytil, na čo sa sám vyjadril prostredníctvom svojho Twitteru, kde dal všetkým ľudom vedieť, čo si myslí o budúcom predstaviteľovi Bladea.


Práva na sfilmovanie Bladea sa vrátili Marvelu v roku 2011. Aj keď sa tento projekt príliš nehodí do MCU, kde sa filmy snažia mieriť na obecenstvo v kategórii PG-13, s odkúpením divízie Foxu, do ktorej patria snímky, ako Deadpool či Logan, by sa situácia mohla ľahko zmeniť. CEO spoločnosti Disney už uistil fanúšikov, že konkrétne budúcnosť Deadpoola je v dobrých rukách, keďže tomuto počinu naďalej zostane rating R.  Bladeovi by teda nič nestálo v ceste pripojiť sa k Deadpoolovi v divízii Marvelu s ratingom R. 

Aj keby sa Marvel rozhodol priniesť postavu Bladea späť filmové plátna, nie je isté, že úlohu dostane práve Snipes. S úspechom najnovšej časti Spider-Mana s názvom Homecoming je zrejmé, že Marvel niektoré veci radšej prerobí, ako keby ich mal len zopakovať. Hoci je úspech trilógie Blade významnou časťou histórie Marvelu, nemuselo by byť vhodným krokom priniesť túto franchise v budúcnosti späť. V prípade Bladea by opätovné použitie Snipesa ako hlavného herca bolo prvým takýmto prípadom v Marveli. Komplikácie by nastali aj ohľadom spomínanej trilógie, pretože pokračovanie príbehu by bolo viac-menej problematické, najmä kvôli neúspechu Blade: Trinity. 

Tento scenár príliš k Marvelu nesedí, uvidíme teda ako, kedy, a či vôbec sa im podarí priniesť postavu zabijaka upírov Bladea opäť na scénu, či už so Snipesom alebo bez neho. Aký je váš názor na vyjadrenia Wesleyho Snipesa? Viete si predstaviť jeho znovuobsadenie v ďalšej časti Bladea v súčasnom MCU, alebo ste skôr za to, aby si ho zahral niekto iný? 

Wesley Snipes si nevie predstaviť, že by nového Bladea mohol hrať niekto iný, ako on sám. Uvidíme ho ako súčasť MCU?
Zdroj: New Line
Domov
Zdieľať
Diskusia