Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. decembra 2017, 16:51
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Na hudobnej zložke snímky s Han Solom sa pravdepodobne bude podieľať aj John Williams a skladateľ Bourneovej trilógie. Máme sa na čo tešiť!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Kombinácia klasika Hviezdnych vojen, Johna Williamsa, a oživujúcej, no overenej značky, menom John Powell, môže dopadnúť skutočne veľkolepo.

Považujete sa za fanúšika Star Wars ságy? V tom prípade je pre vás John Williams dobre známym pojmom. Tento dnes už legendárny skladateľ zložil hudbu pre rovných 8 častí Hviezdnych vojen (o Rogue One sa postaral Michael Giacchino). V prípade očakávaného spin-offu Solo: A Star Wars Story, ktorý nám rozpovie príbeh prefíkaného pašeráka Han Sola, by sa mal Williams postarať o skomponovanie hlavnej skladby filmu. Teda, ak všetko pôjde podľa plánu. Zvyšnú časť ale bude mať už na starosti nemenej skúsený John Powell, známy aj svojou skladateľskou prácou na Bourneovej trilógii. 

Na hudobnej zložke snímky s Han Solom sa pravdepodobne bude podieľať aj John Williams a skladateľ Bourneovej trilógie. Máme sa na čo tešiť!
Zdroj: Disney

Celý nápad pochádza práve od samotného Johna Williamsa, ktorý prezradil nasledujúce: „Súčasný plán spočíva v tom, že osobne napíšem hlavnú skladbu a John Powell skomponuje zvyšnú časť hudobnej zložky, o ktorú sa určite postará naozaj fantasticky. Z jeho účasti som skutočne veľmi nadšený. Túto ponuku budem smerovať k Johnovi (Powellovi) a Ronovi Howardovi (režisérovi) a pokiaľ budú všetky zúčastnené strany spokojné, budem aj ja."

Ešte v lete tohto roku bolo oznámené, že Disney obsadilo Johna Powella do pozície hlavného skladateľa (Bourne, Shrek, How to Traing Your Dragon, Kung Fu Panda), ale účasť starého dobrého Williamsa by nás určite náramne potešila. A ako to vidíte vy?

Domov
Zdieľať
Diskusia