Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. januára 2018 o 21:47
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Psychopatická partia zo známeho hororu The Strangers sa po desiatich rokoch dočká pokračovania, v ktorom si vyhliadne ďalšie bezbranné obete

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Známy home invasion horor The Strangers nás po dlhých desiatich rokoch poctí svojím pokračovaním. Budeme sa triasť strachom?

V prvej časti z roku 2008, v ktorej sa v hlavných rolách objavili Liv Tyler a Scott Speedman, sa trojica maskovaných šialencov rozhodla znepríjemniť život jednému mladému páru. Fanúšikov žánru tento počin zaujal, ale až doposiaľ sme sa od tvorcov nedočkali žiadneho pokračovania. To sa však zmení v priebehu tohto roku a my k vám prichádzame s plnohodnotnou upútavkou, z ktorej naozaj behá mráz po chrbte. Verme, že sa filmárom podarí divákov zaujať aj prostredníctvom samotnej snímky.

Za réžiou The Strangers: Prey at Night stojí Johannes Roberts (47 Meters Down) a čo sa hereckého obsadenia týka, zahrá si napríklad Christina Hendrick, Martin Henderson, Baille Madison či Lewis Pullman. Premiéra je naplánovaná na 9. marca (březen) 2018. Ako na vás pôsobila prvá časť? Dáte šancu aj dvojke?

Domov
Zdieľať
Diskusia