Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. januára 2018 o 11:10
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Carrie sa v 7. sérii skvelého seriálu Homeland vydá na vlastnú misiu s cieľom odhaliť sprisahanie a postaviť sa vláde novej prezidentky

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Do vytúženej premiéry momentálne ostáva už iba mesiac aj kúsok a stanica Showtime nás potešila celkom novou ukážkou. Tá prináša niekoľko ďalších záberov a spolu s nimi aj zopár slov od hercov.

Každoročne očakávaný seriál Homeland sa nám svojím debutovým trailerom pre siedmu sériu predstavil iba pomerne nedávno. No a keďže sa jeho návrat na televízne obrazovky už nezadržateľne blíži, dostali sme od známej stanice Showtime ďalšiu lákavú ukážku. Tá nás tentokrát zavedie aj do zákulisia natáčania a okrem niekoľkých nových záberov priamo z nadchádzajúcej série sa k slovu dostanú aj herci, ktorí prezradia zopár informácií o ich postavách a samotnom príbehu.

Ak sledovali predošlú sériu, tak už veľmi dobre viete, že prezidentka Keane (Elizabeth Marvel) po nevydarenom atentáte na jej osobu porušila sľub daný Carrie (Claire Danes) a nariadila zatknutie dvoch stoviek členov spravodajskej služby, vrátane Saula Berensona (Mandy Patinkin). Na začiatku siedmej série sa tak dozvieme, že Carrie opustila prácu v Bielom dome a presťahovala sa späť do D.C., kde žije so svojou sestrou Maggie (Amy Hargreaves). Jej cieľom bude zaistiť prepustenie všetkých zadržaných ľudí. Okrem vyššie spomínaných hercov si zahrá napríklad aj Linus RoacheMaury SterlingJake Weber či Morgan Spector. Premiéra siedmej série je naplánovaná na 11. februára (února) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia