Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. januára 2018 o 16:33
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Zombie ovládli svet a jedna z posledných skupín preživších sa skrýva v podzemnom bunkri. Ten však nemôže náporu nepriateľov odolávať naveky

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Vo vyše minútovej ukážke z hororovej snímky Day of the Dead: Bloodline sa pozrieme na nebezpečný útok značne agresívneho nemŕtveho.

Day of the Dead podľa ohlasov z USA pravdepodobne nebude žiadnym veľkým žánrovým hitom, ale aj tak by si minimálne od fanúšikov zombie hororov zaslúžil svoju pozornosť. Scenár inšpirovaný režisérom kultového Úsvitu mŕtvych, Georgeom A. Romerom, napísali Mark Tonderi a Lars Jacobson, no a o réžiu sa postaral Héctor Hernández Vicens. Príbehovo pôjde o bežnú zápletku v štýle nebezpečnej zombie nákazy, ktorá uvrhla svet do novej doby temna. Zvyšné minimum preživších sa ale ešte stále snaží bojovať a nájsť proti tejto mutácii účinný liek. Snímka si odbila americkú premiéru už 5. januára (leden) 2018. Ukážku nájdete na nasledujúcom odkaze.

Zombie ovládli svet a jedna z posledných skupín preživších sa skrýva v podzemnom bunkri. Ten však nemôže náporu nepriateľov odolávať naveky
Zdroj: Saban Films
Domov
Zdieľať
Diskusia