Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. januára 2018 o 15:48
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Ant-Man a Wasp sú na prvej fotke k spoločnému filmu pripravení k boju!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Páčia sa vám oficiálne kostýmy pre druhú časť Ant-Mana?

Druhá časť Ant-Mana dorazí už tento rok, konkrétne 8. júla 2018, a teda nejaké tie dva mesiace po premiére Infinity War. O čom by mohla byť, respektíve prečo túto snímku (rovnako ako Captain Marvel) uvidíme medzi Avengers 3 a 4, sme vám vysvetlili v tomto článku, kde sa nachádzajú možné spoilery pre Avengers 3 a 4.

A teraz už k veci. Ako možno viete, aj o druhý diel sa postará Peyton Reed, ktorý dokončil jednotku po odchode Edgara Wrighta. A dnes už aj konečne vieme, o čom pokračovanie bude. 

Ant-Man a Wasp sú na prvej fotke k spoločnému filmu pripravení k boju!
Zdroj: Marvel Studios

Podľa všetkého bude dej zasadený medzi udalosti Civil War a Infinity War, takže je jasné (kto by si to pomyslel), že Ant-Man prežije, rovnako ako Wasp. Scott Lang sa po udalostiach Civil War snaží vrátiť naspäť do svojho života a zároveň sa starať o svoju dcéru, aj keď je to veľmi náročné. Obzvlášť, keď je hľadaným zločincom.

Späť do akčnej hry sa vráti hneď po tom, čo ho povolá Hank Pym (Michael Douglas), ktorý jeho a svoju dcéru pripravuje na boj, pri ktorom by mali odhaliť tajomstvá minulosti. Ako iste viete, dcéra Hanka Pyma menom Hope Van Dyne (Evangeliny Lilly) taktiež dostane kostým a ako môžete vidieť na oficiálnom obrázku vyššie, značne sa od verzie z konca prvého Ant-Mana líšia. 

Anketa:
Páčia sa vám nové verzie kostýmov?
Áno
Nie
Áno
88 %
Nie
12 %
Domov
Zdieľať
Diskusia