Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. januára 2018, 20:32
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Saw 9? A prečo nie? Filmári už údajne v týchto chvíľach vedú o ďalšom pokračovaní vášnivé diskusie

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Posledný diel hororovej série Saw dopadol rozporuplne. Niektorým sa páčil, iným nie, ale čo je pre tvorcov podstatné - film zarobil.

Ďalší diel tejto zbytočne naťahovanej série? Máte z danej informácie približne takéto pocity? Nečudujeme sa vám. Zdá sa ale, že fanúšikov brutálnej hry menom Saw je po svete ešte stále dostatočne veľa, čomu nasvedčuje aj fakt, že posledná časť s rozpočtom 10 miliónov zarobila približne desaťnásobok svojho budgetu. A to je pravdupovediac celkom slušný výkon.

Mohli by sme sa teda dočkať novej časti? Možné to je.

Podľa  určitých zdrojov vedie štúdio Twisted Pictures v súčasnej dobe o možnom pokračovaní rôzne diskusie. Zatiaľ sa údajne zhodli na tom, že režisérske duo Michael a Peter Spierig sa k možnému sequelu pravdepodobne nevrátia. Všetky ostatné témy sú ale stále otvorené. Dali by ste sa nalákať aj na deviate pokračovanie? Alebo máte tejto série už jednoducho po krk?

Anketa:
Ako to vidíte vy? Prijali by ste ďalší diel?
Saw už mal dávno skončiť
Pokojne by som si pozrel/pozrela ďalšiu časť
Saw už mal dávno skončiť
15 %
31 Hlasov
Pokojne by som si pozrel/pozrela ďalšiu časť
85 %
181 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia