Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. januára 2018 o 15:19
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Mladí piloti Jaegerov budú v pokračovaní Pacific Rim čeliť doposiaľ najväčším Kaiju monštrám. Navnaďte sa na ich stret akčnou ukážkou

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Spoločnosti Legendary Pictures a Universal Pictures nás po dlhšej odmlke opäť raz potešili lákavou porciou nových záberov. Tentokrát v podobe televízneho spotu.

Aj keď sa nám snímka Pacific Rim: Uprising stihla predstaviť iba jedným poriadnym trailerom, dokázali sme si pomerne ľahko utvoriť akú-takú predstavu o tom, čo približne nás bude v kinách vlastne čakať. Oproti jednotke uvidíme takmer úplne odlišné obsadenie, viacero celkom nových Jaegerov a aj príchod nebezpečnejších a ešte kolosálnejších Kaiju monštier.

Dvojka bude jednoducho opäť veľkolepá, čo dokazuje aj čerstvý televízny spot, ktorý zverejnili spoločnosti spoločnosti Legendary Pictures a Universal Pictures. Ako totiž môžete vidieť vo videu pod textom, mladí piloti po zuby ozbrojených robotov budú musieť čeliť doposiaľ najväčším a najhroznejším Kaiju obludám.

My tak v závere už iba dodáme, že premiéra snímky je u nás naplánovaná na 22. marca (března) 2018 a pokiaľ sa o nej chcete dozvedieť všetko podstatné, klikajte sem. Zájdete do kina?

Domov
Zdieľať
Diskusia