Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. januára 2018, 15:59
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Tvorcovia Stranger Things doprajú mladému Willovi zaslúžený oddych. V 3. sérii plánujú predstaviť ďalšiu novú formu zla

FILMY A SERIÁLY STRANGER THINGS
Uložiť Uložené

Producent a režisér seriálu Shawn Levy prezradil v nedávnom rozhovore niekoľko menších detailov o nadchádzajúcej, už v poradí tretej sérii.

Postava mladého Willa Byersa (Noah Schnapp) to v doterajšom príbehu úspešného seriálu Stranger Things rozhodne nemala jednoduché. V prvej sérii strávil väčšinu času vo svete Upside Down a v tej druhej bol zasa hostiteľom pre zlomyseľnú entitu zvanú aj Mind Flayer či Shadow Monster. Podľa slov producenta a režiséra Shawna Levyho je tomu ale aspoň nateraz koniec.

Levy v jednom z nedávnych rozhovorov totiž prezradil, že tvorcovia doprajú Willovi prestávku, čo znamená, že mu v tretej sérii už peklo zo života neurobia. Shawn ďalej dodal, že nám bude v nadchádzajúcej sérií predstavené celkom nové zlo. A hoci zatiaľ nevieme nič konkrétne, mohlo by ísť napríklad o ten tieňový oblak (resp. časticu zla), ktorý na konci predošlej série opustil Willa. Stále sa ale môže vrátiť aj vyššie spomínaný Mind Flayer/Shadow Monster.

No na ďalšie informácie si budeme musieť ešte nejaký ten čas počkať. Príbeh tretej série je v týchto chvíľach údajne načrtnutý a scenár by tak mal byť v najbližšom období už len doladený do detailov. Nových 8/9 epizód (stále nevieme presne) bude na Netflixe premiérovať až v roku 2019, takže tvorcovia majú dostatok času na ich vyšperkovanie. Všetko dôležité ohľadom tretej série nájdete tu.

Tvorcovia Stranger Things doprajú mladému Willovi zaslúžený oddych. V 3. sérii plánujú predstaviť ďalšiu novú formu zla
Zdroj: Netflix
Anketa:
Ste radi, že si Will bude môcť od zla konečne oddýchnuť?
Áno, myslím si, že už bolo načase.
Nie, vyhovovalo mi to tak, ako to bolo.
Je mi to jedno.
Áno, myslím si, že už bolo načase.
75 %
341 Hlasov
Nie, vyhovovalo mi to tak, ako to bolo.
8 %
36 Hlasov
Je mi to jedno.
17 %
77 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia