Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. januára 2018, 16:33
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Tínedžerka bojuje vo výborne vyzerajúcej fantasy dráme I Kill Giants s obrovskými netvormi. Nejde však len o jej bujnú fantáziu?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Kritikmi chválená fantasy dráma sa predstavuje lákavou oficiálnou ukážkou.

Adaptácia oceňovaného komiksu od Joea Kellyho a J. M. Ken Niimuru s názvom I Kill Giants nám predstaví tínedžerku Barbaru Thorson (Madison Wolfe). Tá zo svojej neutešenej reality uniká do magického sveta, kde bojuje s obrovskými obrami. Je jedinou v meste, kto dokáže tieto bytosti vidieť. Ide ale naozaj o skutočnosť alebo nebezpečné halucinácie?

V snímke si okrem Wolfe zahrajú aj Sydney Wade, Zoe Saldana, Imogen Poots, Noel Clarke a Jennifer Ehle. O réžiu sa postaral Anders Walter. a na festivale v Toronte jeho film získal pozitívnu kritickú odozvu.

Trailer naznačuje, že by nás mohlo čakať naozaj pozoruhodné a emocionálne dobrodružstvo. I Kill Giants sa bude premietať vo vybraných amerických kinách a zároveň bude dostupný prostredníctvom VOD, a to od 23. marca (březen) 2018. A my mu rozhodne dáme šancu.

Domov
Zdieľať
Diskusia