Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. januára 2018, 2:06
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Po zadaní vlastnej kódovanej správy vám tvorcovia tajomného sci-fi Annihilation odhalia niekoľko doposiaľ nevidených záberov z filmu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Okrem tvorby kódovaných správ nám stránka odhalí aj niekoľko doposiaľ nevidených záberov z filmu.

Paramount Pictures a Skydance vytvorili pôsobivú virálnu stránku, na ktorej sa vám z pripravovaného sci-fi Annihilation po zadaní kódu zobrazí niekoľko doposiaľ nevidených záberov. Najprv prekopírujte z nižšie priloženého Twitter odkazu celý text (okrem časti s hashtagom) a následne navštívte tento web, kde daný text vložíte.

Posledným krokom je už iba kliknutie na "decode message" a začne sa vám prehrávať video. Veľmi ľahkým spôsobom si prostredníctvom daného webu môžete vytvoriť aj vlastné kódované správy

Očakávanú snímku Annihilation režíroval Alex Garland (Ex Machina) a hlavnú postavu si vo filme zahrá nadaná Natalie Portman. V príbehu sa zhostí role vedkyne, ktorá pátra po príčine prudkej zmeny chovania jej partnera (Oscar Isaac). Z toho dôvodu musí so svojím tímom navštíviť záhadnú Areu X. 

Okrem Isaaca a Portman sa vo filme objavia aj herci, ako napríklad Gina Rodriguez (Jane the Virgin), Tessa Thompson (Westworld), Jennifer Jason Leigh (The Hateful Eight) a Sonoya Mizuno (Ex Machina). Premiéry by sme sa mali dočkať už približne o mesiac, teda konkrétne 22. februára (únor) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia