Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. januára 2018, 15:29
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Jessica Jones a jej priatelia sú v poriadnych problémoch. Spoznajte 2. sériu seriálu na množstve nových obrázkoch

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Trinástka nových epizód bude na Netflixe sprístupnená už začiatkom marca. Budete sledovať ďalšie dobrodružstvá newyorskej detektívky?

Premiéra druhej série Jessicy Jones sa už pomaličky blíži a je to aj čoraz viac cítiť. Po odhalení niekoľkých útržkov príbehu a zverejnení prvých záberov v podobe krátkeho videa či oficiálnych fotiek sme sa totiž opäť raz dočkali ďalších celkom nových lákadiel. Streamovací gigant nám síce aj tentokrát posunul iba obrázky, je ich však podstatne viac než doteraz.

Navyše, okrem samotnej newyorskej detektívky v podaní Krysten Ritter konečne zobrazujú aj iné dôležité postavy, ako napríklad Trish (Rachael Taylor), Malcolma (Eka Darville) či advokátku Jeri Hogarth (Carrie-Anne Moss). Všetkých 13 epizód druhej série bude na Netflixe sprístupnených už 8. marca (března) 2018 a pokiaľ sa o nej chcete dozvedieť viac, vstúpte už klasicky do tohto vlákna.

Anketa:
Budete sledovať druhú sériu Jessicy Jones?
Jasné, tá prvá bola super.
Nie, táto hrdinka ma príliš nezaujala.
Jasné, tá prvá bola super.
88 %
Nie, táto hrdinka ma príliš nezaujala.
12 %
Domov
Zdieľať
Diskusia