Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. februára 2018, 18:37
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Pokračovanie kultového hororu Halloween, za ktorým stojí John Carpenter a autori Split či Get Out, sa odhaľuje na prvých fotkách z natáčania

FILMY A SERIÁLY HALLOWEEN
Uložiť Uložené

Dokáže v nás diabolský Michael Myers ešte stále vyvolať strach?

Legendárnu hororovú sériu Halloween netreba obsiahlejšie predstavovať azda nikomu. Nebezpečný vrah s maskou nám v nej už veľakrát dokázal, že jeho obete proti nemu nemajú žiadnu šancu a i keď kvalita niektorých časti bola poriadne kolísavá, najnovší diel by sa mal vrátiť ku svojim koreňom. Snímka bude podľa dostupných informácií príbehovo ignorovať všetky nadbytočné pokračovania a do role obľúbenej Myersovej koristi, Laurie Strode, sa znova vráti Jamie Lee Curtis.

Herečka nedávno prostredníctvom Instagramu zdieľala exkluzívny záber z natáčania, ktorým všetkým divákom odkazuje, že Halloween je po štyridsiatich rokoch konečne späť (kedže prvý diel bol natočený v roku 1978). Laurie Strode nielenže prežila, no podarilo sa jej aj rozšíriť svoj rodokmeň o dcéru Karen (Judy Greer) a vnučku Allyson (Andi Matichak). Očakávanú snímku v kinách ju uvidíme 19. októbra (říjen) 2018. Viac fotiek z natáčania nájdete v nasledujúcej galérii.

Domov
Zdieľať
Diskusia