Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. februára 2018, 1:54
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Sci-fi roku Annihilation od režiséra Ex Machiny vyzerá jednoducho úžasne. Presvedčte sa o tom vďaka 16 novým obrázkom z filmu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Annihilation je najlákavejšie sci-fi roka 2018.

Už o pár dní budeme môcť zistiť, či to kritici s tou chválou neprehnali. My však veríme, že Alex Garland, režisér Ex Machiny, to skutočne dokázal a natočil budúcu sci-fi klasiku. Všetko tomu zatiaľ nasvedčuje, rovnako ako najnovšie obrázky z filmu. Je ich dokopy 16 a všetky si ich môžete pozrieť tu. 

Tajomná Area X je miesto, kde realita stráca svoje reálne podklady a správanie ľudí je mnohokrát zmenené na nepoznanie. To sa stalo aj Leninmu (Natalie Portman) manželovi. 

Nebojácna vedkyňa sa preto so svojím tímom rozhodne vypátrať príčinu tejto záhady, a tak s po zuby ozbrojenými kolegyňami kráča smerom k tajuplnému nebezpečenstvu. 

Okrem Natalie Portman v snímke uvidíte hercov, ako Oscar Isaac (Star Wars VII, VIII) Gina Rodriguez (Jane the Virgin), Tessa Thompson (Westworld), Jennifer Jason Leigh (The Hateful Eight) a Sonoya Mizuno (Ex Machina). O scenár a réžiu Annihilation sa postaral Alex Garland (Ex Machina, Sunshine) a premiéra snímky je stanovená na 23. február (únor) 2018

Domov
Zdieľať
Diskusia