Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. februára 2018, 15:23
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Režisér chváleného Annihilation pripraví sci-fi seriál na štýl Ex Machiny

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Alex Garland prezradil niekoľko plánov do budúcna. Na svojej seriálovej novinke bude pracovať s televíziou FX.

Meno Alexa Garlanda sa momentálne najviac skloňuje s očakávaným sci-fi Annihilation. Film už videli prví kritici a podľa ich názorov sa môžeme tešiť na budúcu žánrovú klasiku. Samozrejme, radi sa presvedčíme na vlastné oči. Režisér však už naznačil, čo by mohol byť jeho ďalší projekt do budúcna.

Režisér chváleného Annihilation pripraví sci-fi seriál na štýl Ex Machiny
Zdroj: A24

V interview sa Garland rozhovoril o tom, že spoločne s televíziou FX plánuje 8-dielny televízny seriál. V FX vznikli také hity, ako Legion, Atlanta či Better Things, takže už len spojenie talentovaného tvorcu s touto spoločnosťou prebúdza zvedavosť.

O čom by však Garlandova novinka mala byť? „Je to druh science-fiction, ale zameraný viac na technológiu. Annihilation je viac halucinogénnejšie a viac fantaskné sci-fi, toto je však viac podobné mojim projektom, ako Ex Machina či Never Let Me Go,“ prezradil režisér.

Režisér chváleného Annihilation pripraví sci-fi seriál na štýl Ex Machiny
Zdroj: Focus

„Príbeh sa teda neodohráva v našom svete v budúcnosti, ale skôr v našom svete práve teraz - a z toho vyvodzuje rôzne závery.

Garland sa teda zrejme chystá ostať pri sci-fi žánri, čo je pre fanúšikov dobrá správa. Uvidíme, ako tento režisérov výlet do sveta seriálov dopadne.

Domov
Zdieľať
Diskusia