Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. februára 2018, 7:30
Čas čítania 0:00
Šimon Kucka

Autori 8. míle a seriálu Empire natočia biografický film o Gucci Maneovi

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Zaujal vás námet na ďalšiu sondu do života amerických raperov?

Radric Delantic Davis, známejší pod pseudonymom Gucci Mane, dostane autobiografiu v podobe celovečernej snímky. Brian Grazer a Erica Huggins zo spoločnosti Imagine Entertainment sa spoja so štúdiom Paramount Pictures, aby spolu produkovali najnovší projekt o živote tohto amerického rapera.

Ak vám Imagine Entertainment nič nehovorí, napovieme, že firma stojí napríklad za seriálom Empire a autobiografii o Eminemovi s názvom 8. míľa.

 

Stars in the ceiling trappers in d building!

Príspevok, ktorý zdieľa Gucci Mane (@laflare1017),

Film bude adaptáciou knihy The Autobiography of Gucci Mane, ktorú napísal Gucci spolu so spisovateľom Neilom Martinez-Belkinom. Kniha je verziou Maneho denníka, ktorý sa raper rozhodol opísať vlastnými slovami. Svoj život opisuje ako nepravdepodobnú cestu za úspechom a osobnostné znovuzrodenie. Autobiografiu začal Mane písať počas výkonu trestu vo väzení.

V knihe sa ďalej spomína raperovo detstvo v chudobnej časti štátu Alabama, kde vyrastal s otcom kriminálnikom. Po tom, čo sa aj s mamou presťahovali do Atlanty, si mladý Radric Davis začal hovoriť Gucci Mane.

Mane priznáva, že jeho nevhodné správanie, pobyt vo väzení a všadeprítomnosť násilia a drog ho dostali z pozície dealera medzi smotánku v oblasti trap music. Gucci sa tak vypracoval tam, kde je dnes, spolu s jeho kamarátmi z Atlanty, rapermi T.I.-om a Young Jeezym.

Gucci Mane bol prepustený z väzenia v roku 2016, a podľa jeho slov je „triezvy, usmiaty, sústredený a pozitívny". Biografia by sa ďalej mala zaoberať raperovým bojom so závislosťami, spormi s kolegami z umeleckej brandže a jeho cestou k vykúpeniu.

Mane bol v roku 2014 odsúdený na 3 roky a 3 mesiace po tom, čo sa priznal ku držaniu strelnej zbrane usvedčeného zločinca.

Imagine Entertainment získalo doživotné práva ku sfilmovaniu adaptácie autobiografie Gucci Maneho, o čo sa postará štúdio Paramount Players, jedna z divízií koncernu Paramount Pictures. Zaujali vás životné cestičky tohto rapera natoľko, aby ste si o ňom pozreli film?

 

Caption this @delantic

Príspevok, ktorý zdieľa Gucci Mane (@laflare1017),

Anketa:
Viete si predstaviť autobiografický film o Gucci Maneovi?
Áno, na snímku sa celkom teším.
Nie, autobiografický film o Gucci Maneovi ma nezaujal.
Áno, na snímku sa celkom teším.
74 %
Nie, autobiografický film o Gucci Maneovi ma nezaujal.
26 %
Domov
Zdieľať
Diskusia