Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. februára 2018, 10:38
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Akčná kriminálka Den of Thieves s Gerardom Butlerom dostane pokračovanie. O čom bude a ktorí herci sa vrátia?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Jednotky sme sa v našich kinách nedočkali, no možno sa to zmení s chystaným sequelom. Príbeh Den of Thieves 2 sa totiž presunie do Európy.

Na snímku s názvom Den of Thieves ste na našom webe v posledných mesiacoch už určite narazili. Táto akčná kriminálka s Gerardom Butlerom v hlavnej úlohe lákala predovšetkým na boj losangeleskej polície s elitnou skupinou lupičov, no do našich kín sa, žiaľ, nedostala.

Akčná kriminálka Den of Thieves s Gerardom Butlerom dostane pokračovanie. O čom bude a ktorí herci sa vrátia?
Zdroj: STXfilms

A aj keď si snímka zo zahraničia odniesla prevažne priemerné reakcie, diváci sa podľa najnovších informácií predsa len dočkajú pokračovania. Okrem režiséra Christiana Gudegasta (A Man Apart, London Has Fallen), ktorý taktiež napíše scenár, sa údajne vráti aj spomínaný ButlerCurtis Jackson či O'Shea Jackson Jr.

Príbeh Den of Thieves 2 sa teda opäť zameria na Nicka Flanagana (Butler), ktorý však tentokrát presunie svoj lov do ulíc Európy, kde pôjde po krku Donniemu (Jackson Jr.).

Donnie sa totiž zapletie do nebezpečného sveta diamantových zlodejov a neslávne známej mafie menom Panther. Tá navyše pripravuje masívnu lúpež najväčšej diamantovej burzy na svete. Dátum štartu natáčania či samotnej premiéry zatiaľ známy nie je. Videli ste už Den of Thieves? A tešíte sa na pripravované pokračovanie?

Domov
Zdieľať
Diskusia