Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. februára 2018, 11:11
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Mocný Colossus bude v pokračovaní Deadpoola veľmi dôležitou postavou. Natrie to aj Cableovi?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Obľúbili ste si postavu robustného Colossusa už v jednotke? Druhá časť vám v tom prípade spraví sledovanie ešte zábavnejším.

Isteže, nikto nemôže tvrdiť, že by bol Colossus v predošlej časti iba bezvýznamnou postavou. Nielenže sa napríklad snažil zajať Deadpoola v mimoriadne zábavnej diaľničnej scéne, ale taktiež hlavnému hrdinovi na konci snímky pomáhal poraziť jeho nepriateľov. Novou časťou sa jeho rola však pravdepodobne ešte viac zvýrazní.

S touto skvelou informáciou prišiel jeho herecký predstaviteľ Stefan Kapicic. Doslovne teda povedal: „Okrem Deadpoola a Cablea je Colossus jednou z najdôležitejších postáv - čo uvidíte aj na vlastné oči. Colossus je veľmi podstatným pre samotný príbeh. Ľudia, ktorí ho milujú, budú šalieť."

Čo si od Kapicicovho vyjadrenia možno sľubovať? Našim menším tipom je stretnutie v boji s Cableom. Bolo by viac než zábavné sledovať, ako s drsne pôsobiacim Joshom Brolinom (predstaviteľ Cablea) vytrie tento obrovský chlapík podlahu. Určite ale očakávame, že v druhej časti bude Colossus s Deadpoolom bližšie spolupracovať. Snáď si ale nezačnú byť až príliš blízki (no, veď sa pozrite nižšie).

Domov
Zdieľať
Diskusia