Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. februára 2018, 16:50
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Star Wars: Epizóda IX má hotový scenár a J. J. Abrams začne snímku natáčať už toto leto

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dobré správy z tábora Disney. Epizóda IX je už v týchto chvíľach kompletne napísaná a očakávaná Star Wars snímka sa začne natáčať o niekoľko mesiacov.

O výmene režiséra v poradí deviatej časti hlavnej ságy Star Wars už nejakú dobu vieme. Pôvodne mal byť v čele snímky Colin Trevorrow (Jurassic World, The Book of Henry), ktorého kvôli údajným kreatívnym nezhodám s Disney nahradil obľúbenec J. J. Abrams (Mission: Impossible III, Star Wars: The Force Awakens).

S príchodom Abramsa sa však musel prepisovať aj Trevorrowov scenár, na ktorom sa podieľal aj Derek Connolly (Jurassic World, Kong: Skull Island), kvôli čomu sa samotná premiéra filmu presunula z mája (květen) až na december (prosinec)

J. J. si teda prizval scenáristu Chrisa Terria (Argo, Batman v Superman: Dawn of Justice) a pustili sa do práce.

Ako ale Abrams nedávno prezradil, kompletný scenár je už v týchto chvíľach hotový a natáčanie by malo byť podľa jeho slov odštartované tento júl (červenec). Premiéra snímky Star Wars: Episode IX je naplánovaná na 20. decembra (prosinec) 2019 a pokiaľ sa o nej chcete dozvedieť viac, vstúpte do tohto vlákna.

Star Wars: Epizóda IX má hotový scenár a J. J. Abrams začne snímku natáčať už toto leto
Zdroj: Lucasfilm/Disney
Domov
Zdieľať
Diskusia