Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
19. septembra 2018, 21:16
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Ufrflaný Grinch s hlasom Benedicta Cumberbatcha vymýšľa veľkolepý plán na zničenie Vianoc

FILMY A SERIÁLY THE GRINCH
Uložiť Uložené

Sviatky pokoja a radosti sú pre Grincha tým najväčším nepriateľom.

Príbeh o Grinchovi je už notoricky známy. Poznajú ho čitatelia knižnej predlohy od Dr. Seussa, ale aj filmoví diváci, keďže vzniklo hneď niekoľko adaptácií. Najznámejšia je zrejme tá s Jimom Carreym z roku 2000.

Tentokrát sa zelený hrdina nenávidiaci Vianoce vráti v novom animáku, pričom mu hlas prepožičia Benedict Cumberbatch. Zdá sa, že ani tento film neprinesie žiadny nový príbeh, ale opäť sa zameria na Grincha, ktorý sa bude pokúšať zničiť Vianoce.

Okrem Cumberbatcha ostatné postavy nadabovali aj Rashida jones, Angela Lansbury, Kenan Thompson, Cameron Seely a Pharrell Williams. Na režisérskom kresle sedí Yarrow Cheney (The Secret Life of Pets). V poradí už tretí trailer nás do kina príliš neláka.

Materiál naznačuje, že dostaneme skôr priemernú a zabudnuteľnú animovanú komédiu. Ukážke chýba nejaký svojský štýl, ale aj prepracovanejšie gagy. Samozrejme, možno sa mýlime a v kinách dostaneme kvalitnú snímku.

Ale aj keby nie, deckám sa to bez debaty páčiť bude. Slovenská premiéra sa uskutoční 8. novembra (listopad) 2018.

Ufrflaný Grinch s hlasom Benedicta Cumberbatcha vymýšľa veľkolepý plán na zničenie Vianoc
Zdroj: Universal Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia