Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. novembra 2018, 4:39
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Netflix potvrdzuje 3. sériu Castlevanie. Počet epizód konečne dosiahne dvojciferné číslo

FILMY A SERIÁLY CASTLEVANIA
Uložiť Uložené

Pár dní po premiére 2. série sme sa dočkali veľmi radostnej správy.

Netflix nás potešil tým, že zatiaľ nezrušil Daredevila a že dal zelenú 6. sérii BoJacka. Dnes máme ďalší dôvod na radosť, keďže oficiálne udelil zelenú aj pre 3. sériu Castlevanie. O nej sme vedeli už dlhšie, keďže Richard Armitage (Trevor Belmont) prezradil, že nahrávanie nových dialógov má už isté. 

V tejto chvíli nevieme nič iné okrem toho, že 3. séria skutočne vznikne a že bude mať rovných 10 epizód. Trend ich navyšovania každou sériou sa nám páči, no ako som povedal v recenzii 2. série, chcelo by to aspoň 30 epizód. 

Dej ubieha nesmierne rýchlo, pričom ide o veľmi chytľavý a zábavný materiál. Celé série ste tak schopní zhliadnuť behom jediného dňa. A podobne zrejme učiníte aj budúci rok. Síce to oficiálne nie je, ale predpokladám, že tentoraz bude Netflix rýchlejší a 10 nových epizód nám doručí ešte v roku 2019. Scenáru sa opäť chopí Warren Ellis, ktorý stál aj za doterajšími dvomi sériami.

Domov
Zdieľať
Diskusia