Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. marca 2019, 9:24
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Hellboy bude v R-kovom prevedení bojovať proti silám temnoty a podá si aj beštiu Babu Yagu

Hellboy bude v R-kovom prevedení bojovať proti silám temnoty a podá si aj beštiu Babu Yagu
Zdroj: Lionsgate
FILMY A SERIÁLY BOOKSMART
Uložiť Uložené

Opäť sme si pre teba prichystali výdatnú dávku filmových aj seriálových správ.

Ani tentokrát ti neunikne naša pravidelná rubrika Raňajky s Filmkultom, ktorá ťa opäť raz oboznámi s tými najzaujímavejšími filmovými a seriálovými novinkami z posledných dní.

R-kový Hellboy vnadí obrázkami a TV spotmi

Krvavý Hellboy sa už pomaly blíži, a tak sme sa dočkali niekoľkých ďalších čerstvých obrázkov a ukážok, ktoré by nás mali navnadiť do kina. Režíruje Neil Marshall a premiéry sa dočkáme 11. apríla (duben) 2019.

Bláznivá stredoškolská komédia baví v neslušnej ukážke

Spoločnosť Annapurna Pictures zverejnila oficiálny trailer pre komédiu Booksmart, ktorá bude celovečerným režijným debutom herečky Olivie Wilde (TRON: Legacy, seriál Vinyl). Príbeh sa zameria na dve kamarátky (Beanie Feldstein a Kaitlyn Dever), ktoré sa v predvečer posledného dňa na strednej rozhodnú napchať 4 roky zmeškanej zábavy do jedného večera.

Odporúčané
Šprtky to chcú tiež je jedna z najlepších tínedžerských komédií posledných rokov (Recenzia) Šprtky to chcú tiež je jedna z najlepších tínedžerských komédií posledných rokov (Recenzia) 1. júna 2019, 22:31

Za scenárom stoja Emily Halpern, Sarah Haskins (obe seriál Black-ish) a Katie Silberman (Set It Up, Isn't It Romantic), no a okrem spomínaných herečiek si zahrá aj Jessica Williams, Jason Sudeikis, Lisa Kudrow, Will Forte či Mike O’Brien. Snímku uvidíme v našich kinách 30. mája (květen) 2019.

Batman a Ninja korytnačky spájajú sily v novom animáku

Snímka Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles, ktorá spojí Temného rytiera a Ninja korytnačky v ich prvom spoločnom animovanom filme, dostáva konečne prvý trailer. Príbeh animáku bude postavený na komiksovej verzii Batman/Teenage Mutant Ninja Turtles od Jamesa Tyniona IV a Freddieho Williamsa II. Za réžiou stojí Jake Castorena (The Death of Superman) a na Blu-ray a DVD by mal film vyjsť už 31. marca (březen) 2019.

Netflix chystá v spolupráci s japonskými spoločnosťami 3 lákavé anime seriály

Netflix uzavrel partnerstvo s veľkými japonskými spoločnosťami, ako Anima, Sublimation a David Production, aby vytvoril trojicu originálnych anime seriálov. Uvidíme tak napríklad projekt Altered Carbon: Resleeved, ktorý sa bude odohrávať v tom istom svete ako hraný seriál Altered Carbon a preskúma nové elementy príbehu aj mytológie. Dragon’s Dogma bude potom vychádzať z rovnomennej akčnej RPG videohry a SPRIGGAN si zasa vezme inšpiráciu zo sci-fi mangy od autora menom Hiroshi Takashige.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Netflix
Domov
Zdieľať
Diskusia