Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. apríla 2019, 5:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Súboj Godzilly s Kongom je už natočený. Veľkolepý stret monštier dorazí na plátna kín v roku 2020

Súboj Godzilly s Kongom je už natočený. Veľkolepý stret monštier dorazí na plátna kín v roku 2020
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY THE MENU
Uložiť Uložené

Dorazila ďalšia dávka správ zo sveta filmu aj seriálu.

Aj dnes sa hlásime s našou pravidelnou rubrikou Raňajky s Filmkultom, ktorá ťa znova oboznámi s tými najzaujímavejšími novinkami zo sveta filmu a seriálu.

Snímka Godzilla vs. Kong je už natočená

Režisér Adam Wingard (Death Note, The Guest, You're Next) oznámil, že snímka Godzilla vs. Kong, ktorá bude pokračovaním Godzilly z roku 2014, Kong: Skull Island a tohtoročnej novinky Godzilla: King of the Monsters, je už dotočená. Zahrajú si Alexander SkarsgårdMillie Bobby BrownRebecca HallBrian Tyree HenryEiza GonzálezJessica Henwick či Julian Dennison a premiéra je naplánovaná na 12. marca (březen) 2020.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Adam Wingard/Instagram

4. séria Preachera bude zároveň poslednou

Spolutvorca seriálu Preacher Seth Rogen prostredníctvom účtu na Twitteri potvrdil, že 4. séria dorazí 4. augusta (srpen) 2019, no bude tou úplne poslednou. Samozrejme, vrátia sa všetky dôležité postavy na čele s Dominicom Cooperom, Ruth Neggou a Josephom Gilgunom.

2. séria The Terror dorazila s prvými obrázkami

Televízna stanica AMC oznámila dátum premiéry ďalšej série z antológie The Terror. Tá ponesie názov The Terror: Infamy, vytvorí ju 10 epizód a jej premiéra je naplánovaná na 12. augusta (srpen) 2019. Príbeh sa bude odohrávať počas druhej svetovej vojny. V galérii nižšie nájdeš prvé obrázky.

Oscarový režisér animákov prechádza z Disney k Sony 

Režisér Rich Moore (Wreck-It Ralph, Zootopia) po desiatich rokoch opúšťa Disney a prechádza pod štúdio Sony Pictures Animation, ktoré stojí napríklad za oscarovým animákom Spider-Man: Into the Spider-Verse. Pre Disney to bude rozhodne strata, no pre Sony veľké plus.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Sony Pictures Animation

Režiséri Avengers: Endgame uzavreli obrovské partnerstvo s MGM

Anthony a Joe Russovci (Captain America: The Winter Soldier, Captain America: Civil War či Avengers: Infinity War) a ich spoločnosť AGBO Films uzavrela partnerstvo so spoločnosťou MGM, vďaka ktorej sa stanú duchovnými tvorivými architektmi rôznych projektov v knižnici MGM. Budú sa podieľať na ich vývoji, produkcii aj financovaní. Na stole sú už údajne filmy, ako The Thomas Crown Affair (remake), The Rats Of Nimh (hybrid hranej a animovanej snímky) či originálny počin s názvom Hacienda.

Súboj Godzilly s Kongom je už natočený. Veľkolepý stret monštier dorazí na plátna kín v roku 2020
Zdroj: Walt Disney Studios Motion Pictures

Emma Stone a Ralph Fiennes si zahrajú v kulinárskej satire

Podľa najnovších informácií by si mali Emma Stone (La La Land) a Ralph Fiennes (Skyfall) zahrať v temnej satirickej komédii s názvom The Menu. Tá sa zameria na excentrickú kulinársku udalosť, ktorá sa odohrá na exkluzívnom ostrove. Za vstup na ňu by sa dalo aj zabíjať. O réžiu sa postará Alexander Payne (Sideways, Paris, I Love You, Nebraska) a za scenárom stojí Will Tracy (Last Week Tonight) spoločne so Sethom Reissom (Comedy Bang! Bang!).

Raňajky
Raňajky Zdroj: Fox Searchlight Pictures/MGM
Domov
Zdieľať
Diskusia