Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. apríla 2019, 10:53
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Will Smith a Martin Lawrence dokončili natáčanie Bad Boys 3. Snímku uvidíme už začiatkom budúceho roka

Will Smith a Martin Lawrence dokončili natáčanie Bad Boys 3. Snímku uvidíme už začiatkom budúceho roka
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY WHEN THEY SEE US
Uložiť Uložené

Opäť raz sme si pre teba prichystali dávku skvelých filmových aj seriálových správ.

Máme tu ďalší prehľad noviniek zo sveta filmu a seriálu. Aj dnes sa v našej pravidelnej rubrike Raňajky s Filmkultom dozvieš všetky podstatné informácie z posledných dní.

Bad Boys 3 je natočené

Tretí diel série Bad Boys, ktorý ponesie názov Bad Boys For Life, je oficiálne dotočený. Prostredníctvom Twitteru to oznámil herec Martin Lawrence, ktorý sa s fanúšikmi podelil o spoločnú fotku s kolegom Willom Smithom. Okrem tejto dvojice sa vo filme objaví aj Vanessa Hudgens, Kate del Castillo, Paola Nunez, Jacob Scipio, Alexander Ludwig, Joe Pantoliano či Charles Melton a jeho premiéry sa u nás dočkáme 16. januára (leden) 2020.

Na Netflixe uvidíš skutočný príbeh neprávom odsúdených tínedžerov

Netflix zverejnil prvý trailer pre nadchádzajúcu minisériu od režisérky a scenáristky menom Ava DuVernay (A Wrinkle in Time, Selma). Štvordielny seriál ponesie názov When They See Us a zameria sa na skutočný príbeh piatich černošských tínedžerov, označovaných ako Central Park Five. Tí boli odsúdení za znásilnenie, ktoré nespáchali.

Odporúčané
V roku 1989 neprávom obvinili 5 detí zo znásilnenia. Trump z toho spravil reklamu na zabíjanie černochov (Recenzia) V roku 1989 neprávom obvinili 5 detí zo znásilnenia. Trump z toho spravil reklamu na zabíjanie černochov (Recenzia) 22. júna 2019, 10:33

Obsadenie vytvoria herci, ako Michael K. Williams, Vera Farmiga, John Leguizamo, Felicity Huffman, Niecy Nash, Blair Underwood, Christopher Jackson, Joshua Jackson, Omar Dorsey, Adepero Oduye, Famke Janssen či Jharrel Jerome. Všetky epizódy budú sprístupnené 31. mája (květen) 2019.

Roztomilý Pikachu sa pripomenul ďalšou ukážkou

Štúdio Warner Bros. Pictures zverejnilo nové promo pre očakávanú snímku Detective Pikachu. K ukážke prikladáme aj videoklip k titulnej skladbe Carry On, za ktorou stojí producent Kygo a speváčka Rita Ora. Pikachu s hlasom Ryana Reynoldsa dorazí do našich kín už 9. mája (květen) 2019.

James McAvoy sa ukázal na fotke z hororu It: Chapter Two

Režisér Andy Muschietti (It) zverejnil na svojom Instagrame novú fotku Jamesa McAvoya z pokračovania hororu It, ktoré ponesie názov It: Chapter Two. McAvoy stvárni dospelú verziu Billa Denbrougha a vo filme sa okrem neho objaví aj Bill SkarsgårdBill HaderSophia LillisFinn Wolfhard či Jack Dylan Grazer. Premiéry sa dočkáme 5. septembra (září) 2019.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

And a happy belated birthday to the great @jamesmcavoyrealdeal who will thrust his f-f-fists against anything that moves in September 6 #billdenbrough #itchapter2

Príspevok, ktorý zdieľa Andy Muschietti (@andy_muschietti),

Bronn z Game of Thrones si zahrá v seriálovej Temnej veži

V seriálovej adaptácii The Dark Tower od štúdia Amazon, ktorá nebude mať nič spoločné s filmom z roku 2017, si okrem hercov, ako Sam Strike (pištoľník Roland) a Jasper Pääkkönen (Muž v čiernom) zahrá aj Jerome Flynn, známy ako Bronn zo seriálu Game of Thrones. Stvárni postavu kovboja.

Raňajky
Raňajky Zdroj: HBO
Domov
Zdieľať
Diskusia