Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júna 2019, 5:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

V 3. sérii Stranger Things si s Eleven a ostatnými užijeme letnú zábavu aj príchod ďalších temných síl

V 3. sérii Stranger Things si s Eleven a ostatnými užijeme letnú zábavu aj príchod ďalších temných síl
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Opäť raz sme si pre teba prichystali dávku skvelých filmových aj seriálových správ.

Máme tu ďalší prehľad noviniek zo sveta filmu a seriálu. Aj dnes sa v našej pravidelnej rubrike Raňajky s Filmkultom dozvieš všetky podstatné informácie z posledných dní.

Na Netflixe uvidíme animák zo sveta Fast & Furious

Spoločnosti Netflix a DreamWorks Animation oznámili, že pripravujú animovaný seriál z prostredia filmovej série Fast & Furious. Ten ponesie názov Fast & Furious: Spy Racers a zameria sa na Tonyho Toretta, mladšieho bratranca Dominica Toretta, ktorého stvárňuje Vin Diesel.

Tonyho a jeho priateľov si najme vládna agentúra, aby sa infiltrovali do elitnej pretekárskej ligy, slúžiacej ako zásterka pre nebezpečnú kriminálnu skupinu. Zatiaľ nie je známe, či seriál bude mať nejaké spojenie s filmovým vesmírom. Premiéra prvej série je na Netflixe naplánovaná na rok 2019.

Frozen 2 odhalilo niekoľko príbehových detailov

Tvorcovia pokračovania Frozen potvrdili, že sequel sa bude odohrávať 3 roky po udalostiach jednotky, zameria sa najmä na vzťah Anny s Elsou a ešte viac rozšíri svet tohto animáku. V snímke tiež uvidíme aj flashbacky a dozvieme sa, prečo sa Elsa narodila so schopnosťami.

Leonardo DiCaprio si asi v horore Guillerma del Tora nakoniec nezahrá

Bradley Cooper vraj momentálne rokuje ohľadom účasti v chystanom horore Nightmare Alley od Guillerma del Tora. Mal by nahradiť Leonarda DiCapria, ktorý bol s filmom spájaný v poslednom období. Pre viac informácií o Nightmare Alley klikaj sem.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Warner Bros.

Seriál Veronica Mars vnadí ukážkami zo 4. série

Spoločnosť Hulu zverejnila nový trailer pre 4. sériu seriálu Veronica Mars, ktorá bude pozostávať z 8 epizód. Hlavná hrdinka v podaní Kristen Bell sa v nej bude snažiť vyriešiť ďalšiu záhadu, pričom okrem viacerých starých známych uvidíme aj niekoľko nováčikov. Premiéry sa dočkáme 26. júla (červenec) 2019.

3. Stranger Things prichádza s množstvom obrázkov

Netflix zverejnil takmer 20 nových obrázkov z blížiacej sa tretej série Stranger Things. Tie sa samozrejme sústredia výhradne na všetky viac či menej hlavné postavy. Očakávaná nádielka ďalších epizód dorazí na Netflix už 4. júla (červenec) 2019. Pre ďalšie informácie vstúp do tohto vlákna.

Domov
Zdieľať
Diskusia