Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júna 2019, 18:55
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Hunger Games sa dočká nového filmu. Pôjde o prequel zasadený 64 rokov pred udalosti pôvodného príbehu

Hunger Games sa dočká nového filmu. Pôjde o prequel zasadený 64 rokov pred udalosti pôvodného príbehu
Zdroj: Lionsgate
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Kniha je už na ceste a práce na novej snímke nevyzerajú vôbec márne.

Suzanne Collins, spisovateľka Hungers Games, vydá v priebehu budúceho roka ďalšiu časť úspešnej knižnej série. 19. mája (květen) 2020 budú môcť čitatelia nahliadnuť na prequelový príbeh, ktorý ich zavedie do starého známeho sveta s názvom Panem.

Rozdielom však bude to, že sa časovo posunieme o 64 rokov pred udalosti pôvodných filmov (respektíve kníh), kde hlavnú rolu Katniss Everdeen stvárnila Jennifer Lawrence. S novým knižným dobrodružstvom tu ale samozrejme máme potenciálny námet na filmovú verziu, s ktorou to podľa vedenia Lionsgate vyzerá viac než pozitívne.

Ako hrdý domov filmov Hungers Games (reč je o štúdiu Lionsgate) sa nevieme dočkať publikácie ďalšej Suzaninej knihy. Komunikovali sme s ňou počas jej práce a tešíme sa na ďalšiu úzku spoluprácu na filme,“ cituje vyjadrenie predsedu Lionsgate Joe Drakea portál Deadline.

Dej Hunger Games nás prostredníctvom minulých filmov vtiahol do post-apokalyptického sveta, kde proti sebe bojovali hlavné postavy na život a na smrť. Okrem Lawrence sa vo filmoch objavil Josh Hutcherson (postava Peeta Mellarka), Liam Hemsworth (Gale Hawthorne), Woody Harrelson (Haymitch Abernathy) a ďalší.

Vzhľadom na komerčný úspech filmov a dobré vzťahy medzi autorkou a štúdiom Lionsgate je teda viac-menej isté, že sa nadšenci minulých častí môžu tešiť na ďalšie pokračovanie. Toho sa pravdepodobne ale dočkáme najskôr v roku 2021.

Domov
Zdieľať
Diskusia