Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júla 2019, 13:30
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Brad Pitt a Emma Stone by si mali zahrať v novom filme Damiena Chazelleho. Ako sa bude volať a o čom bude?

Brad Pitt a Emma Stone by si mali zahrať v novom filme Damiena Chazelleho. Ako sa bude volať a o čom bude?
Zdroj: Lionsgate
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Babylon sa bude odohrávať v 20. rokoch minulého storočia.

Nový film Damiena Chazelleho je vždy sviatok. Mladý, 34-ročný režisér a scenárista má za sebou obrovské hity. Whiplash, La La Land a First Man zakaždým bojovali o Oscarov a zakaždým sa dostali do TOP 10 filmov daného roka. Damien točí len vynikajúce počiny a hollywoodske štúdiá sa o ne zakaždým bijú. 

Hollywood Reporter informuje, že niečo podobné sa deje aj v týchto dňoch, hoci víťaz je vraj už istý. Lionsgate, ktorý distribuoval aj La La Land, má mať o režisérovu novinku najväčší záujem, pričom sú v hre aj Netflix a Paramount. Dúfame však, že si jeho ďalší počin užijeme v kinách. Chazellemu sa zatiaľ darí posielať filmy do kín každé dva roky a stále je šanca, že sa mu to bude dariť aj naďalej. 

Odporúčané
Lamborghini Gallardo sa dočkalo faceliftu a špeciálnej edície Lamborghini Gallardo sa dočkalo faceliftu a špeciálnej edície 27. septembra 2012, 21:14



V Babylone, ako sa má snímka volať, by si údajne mala zahrať Emma Stone a Brad Pitt, hoci obaja o svojich rolách zatiaľ len rokujú. Scenár má mať 180 strán a film by mal údajne stáť od 80 do 100 miliónov dolárov, čo by značilo jeho najdrahší film vôbec. Damien si už tradične napísal scenár sám. 

O deji sa vie len toľko, že by mal byť zasadený do Los Angeles v 20. rokoch minulého storočia. Zamerať by sa mal na prechod nemých filmov k hovoreným a všetko, čo sa tým vo svete filmov zmenilo. Stone by si mala zahrať Claru Bow, jeden z prvých ženských sex symbolov a box office pútačov. 

Brad Pitt a Emma Stone by si mali zahrať v novom filme Damiena Chazelleho. Ako sa bude volať a o čom bude?
Domov
Zdieľať
Diskusia