Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
24. júla 2019, 1:04
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Quentin Tarantino zvažuje natočenie Kill Bill 3. O filme sa už rozprával s Umou Thurman

Quentin Tarantino zvažuje natočenie Kill Bill 3. O filme sa už rozprával s Umou Thurman
Zdroj: Miramax
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Máme tu ďalšiu dávku správ zo sveta filmu aj seriálu.

Aj dnes sa hlásime s našou pravidelnou rubrikou Raňajky s Filmkultom, ktorá ťa znova oboznámi s tými najzaujímavejšími novinkami zo sveta filmu a seriálu.

Archer dostane aj 11. sériu

Animovaný seriál Archer sa dočká aj 11. série. Dlho sa síce špekulovalo o tom, že projekt skončí desiatou sériou, no výkonný producent Casey Willis na nedávnom Comic-Cone potvrdil, že sa diváci dočkajú ďalšej. Seriál sa navyše vráti k svojim špionážnym koreňom.

Olivia Wilde si vyhliadla ďalší režijný projekt

Herečka Olivia Wilde sa po chválenej komédii Booksmart pustí do réžie ďalšej snímky. Tentokrát pôjde o dovolenkovú (pravdepodobne vianočnú) komédiu, ktorá vznikne pod hlavičkou Universalu (vyhral práva na projekt v boji s ďalšími piatimi štúdiami). O príbehu zatiaľ nevieme nič konkrétne, no scenár napíše Wilde spoločne s Katie Silberman (Set It Up, Booksmart).

Raňajky
Raňajky Zdroj: Annapurna Pictures

Na plátna kín mieri skutočný príbeh odvážnej americkej hrdinky

Spoločnosť Focus Features vypustila oficiálnu ukážku z historickej biografie Harriet. Tá sa zameria na bojovníčku za slobodu Harriet Tubman, ktorá sa svojím útekom z otroctva a odvážnymi činmi zapísala do dejín ako jeden z najväčších amerických hrdinov. Za réžiou stojí Kasi Lemmons (Eve’s Bayou) a obsadenie vytvorili herci, ako Cynthia Erivo, Leslie Odom Jr., Joe Alwyn či Janelle Monáe. Premiéra v USA je naplánovaná na 1. novembra (listopad) 2019.

Harley dostane vlastný animovaný seriál

DC Universe zverejnilo prvý plnohodnotný trailer pre animovaný seriál s názvom Harley Quinn. Príbeh bude sledovať dobrodružstvá Harley po rozchode s Jokerom a jej spojenie s ďalšími záporákmi, ktorí vytvoria skupinu Legion of Doom. Z hercov budeš počuť napríklad Kaley Cuoco, Alana Tudyka či Giancarla Esposita, pričom premiéra je naplánovaná na október (říjen) 2019.

Vnadí nás Tarantino znova na Kill Bill 3?

Quentin Tarantino prezradil, že sa nedávno stretol s Umou Thurman a debatoval s ňou o tretej časti série Kill Bill. Režisér ďalej dodal, že ak by mal jeho ďalší film vychádzať z niektorého predošlého, bol by to určite Kill Bill 3. Žiaľ, to je všetko, čo o potenciálnej trojke momentálne vieme. Či teda nakoniec vznikne, to ukáže až čas.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Miramax
Domov
Zdieľať
Diskusia