Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júla 2019, 5:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Handmaid’s Tale dostane aj 4. sériu!

Handmaid’s Tale dostane aj 4. sériu!
Zdroj: Twentieth Century Fox Film Corporation
FILMY A SERIÁLY THE KING
Uložiť Uložené

Máme tu ďalšiu dávku správ zo sveta filmu aj seriálu.

Aj dnes sa hlásime s našou pravidelnou rubrikou Raňajky s Filmkultom, ktorá ťa znova oboznámi s tými najzaujímavejšími novinkami zo sveta filmu a seriálu.

John Travolta sa v thrilleri mení z fanúšika na fanatika 

Spoločnosť Quiver Distribution vypustila prvú ukážku z indie thrilleru The Fanatic. John Travolta sa v ňom objaví ako Moose, obrovský fanúšik filmovej hviezdy, ktorý nedostane možnosť stretnúť sa so svojím idolom. To však Moosea ešte viac vyprovokuje a začne prekračovať všetky medze. O scenár aj réžiu sa postaral frontman kapely Limp Bizkit Fred Durst a snímka bude dostupná od 30. augusta (srpen) 2019.

Hlavnú úlohu v kriminálke Paola Sorrentina si zahrá Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence by si mala zahrať v novom filme režiséra Paola Sorrentina (The Great Beauty, The Young Pope). Pôjde o kriminálku podľa skutočnej udalosti s názvom Mob Girl a herečka v nej stvárni Arlyne Brickman, ženu gangstera, z ktorej sa neskôr stala policajná informátorka. Scenár napíše Angelina Burnett (seriály Hannibal a Genius).

Raňajky
Raňajky Zdroj: Twentieth Century Fox Film Corporation

Timothée Chalamet je kráľom v herecky nabitom filme od Netflixu 

Netflix zverejnil prvý pohľad na Timothéeho Chalameta v shakespearovskej adaptácii The King. Chalamet stvárni Henryho V, nepripraveného princa, krotý po získaní titulu kráľa musí zvládnuť napätie a politické nepokoje. Za réžiou stojí David Michôd (War Machine) a ďalej si zahrá napríklad aj Joel Edgerton, Ben Mendelsohn, Robert Pattinson, Sean Harris, Lily-Rose Depp či Thomasin McKenzie. Film si odbije premiéru v septembri (září) na filmovom festivale v Benátkach.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Netflix

Francúzska ikona v podaní Kristen Stewart bude vyšetrovaná FBI

Kristen Stewart si zahrá hlavnú úlohu v historickej dráme Seberg od režiséra Benedicta Andrewsa (Una). Stewart stvárni ikonu francúzskej novej vlny v 60. rokoch minulého storočia, ktorá je vyšetrovaná agentom FBI kvôli jej politickému a romantickému spojeniu s aktivistom Hakimom Jamalom. Premiéra prebehne v septembri (září) na filmovom festivale v Benátkach a okrem Stewart si zahrá aj Jack O’Connell, Anthony Mackie, Colm Meaney, Margaret Qualley, Vince Vaughn či Zazie Beetz.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Amazon Studios

The Handmaid’s Tale dostane 4. sériu

Momentálne na Amazone beží každú stredu tá tretia. Prezident spoločnosti dnes oznámil, že víťaz 11 Emmy bude pokračovať ďalšou sériou aj budúci rok.

Handmaid’s Tale dostane aj 4. sériu!
Zdroj: Hulu
Domov
Zdieľať
Diskusia