Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. augusta 2019, 5:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Disney chce natočiť pokračovanie miliardového Aladina

Disney chce natočiť pokračovanie miliardového Aladina
Zdroj: Disney
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Máme tu ďalšiu dávku správ zo sveta filmu aj seriálu.

Aj dnes sa hlásime s našou pravidelnou rubrikou Raňajky s Filmkultom, ktorá ťa znova oboznámi s tými najzaujímavejšími novinkami zo sveta filmu a seriálu.

Seriál od Apple s Reese Witherspoon a Jennifer Aniston odhalil prvé zábery

Spoločnosť Apple zverejnila prvý trailer pre svoj seriál The Morning Show. Táto komediálna dráma sa zameria na zákulisie populárnej rannej šou a uvidíme v nej hercov, ako Reese Witherspoon, Jennifer Aniston, Steve CarellGugu Mbatha-Raw či Billy Crudup. Za projektom stojí prevažne režisérka Mimi Leder (The Leftovers, On the Basis of Sex) a premiéra na streamovacej platforme Apple TV+ prebehne niekedy na jeseň tohto roku.

Robert De Niro a Shia LaBeouf sa stanú otcom a synom

Robert De Niro a Shia LaBeouf si spolu zahrajú v pripravovanej dráme After Exile. Shia stvárni muža poslaného do väzenia za vraždu počas lúpeže, ktorý po prepustení musí pomôcť otcovi alkoholikovi (De Niro) zachrániť mladšieho brata pred životom plným drog a zločinu. Režíruje Joshua Michael Stern (Jobs s Ashtonom Kutcherom). Dátum premiéry zatiaľ nepoznáme.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Warner Bros./Voltage Pictures

Daredevil je definitívne mŕtvy

Bývalí showrunneri Daredevila Steven S. DeKnight a Erik Oleson prostredníctvom Twitteru oznámili, že sa zúčastnili aukcie so seriálovými rekvizitami a kostýmami. Tam kúpili napríklad Daredevilov prvý čierno-červený oblek (za 55 000 dolárov) či jeho kostým z finálneho súboja s Fiskom. Ide tak o jasnú správu, že nás pravdepodobne čaká reboot postavy.

Disney chce natočiť pokračovanie Aladina

Producent nového Aladina Dan Lin prezradil, že štúdio Disney momentálne hľadá možnosti, ako natočiť pokračovanie. Snímka zarobila viac než miliardu dolárov a podľa Lina ešte so svetom Aladina majú čo povedať. Dokonca aj pôvodný animák z roku 1992 sa dočkal pokračovaní. Tie niesli názvy The Return of Jafar a Aladdin and the King of Thieves. Na oficiálne potvrdenie zo strany Disney si však budeme musieť ešte počkať.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Disney
Domov
Zdieľať
Diskusia