Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. augusta 2019, 12:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Kristen Stewart bojuje proti krvilačným votrelcom v podvodnom pekle

Kristen Stewart bojuje proti krvilačným votrelcom v podvodnom pekle
Zdroj: 20th Century Fox
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Snímka Underwater sa nám predstavila oficiálnym trailerom. Môže byť?

Herečku Kristen Stewart sme v posledných rokoch vídali prevažne v menších a nenápadnejších projektoch. Už o niekoľko málo mesiacov sa nám však predstaví v dobrodružnej snímke Charlieho anjeli, pričom ešte o čosi viac pozornosti vzbudzuje budúcoročný, akčný podvodný thriller s názvom Underwater, ktorý sa teraz odhalil oficiálnym trailerom.

Čo sa samotného príbehu týka, ten sa zameria na posádku výskumníkov pracujúcich v podvodných laboratóriách. Členovia tímu však budú nútení bojovať o vlastné prežitie po tom, čo obrovské zemetrasenie začne ničiť ich pracovisko a uvoľní nebezpečnú, neľudskú silu. Teraz sa už ale vrhni na sľubovanú ukážku. Stojí za to.

Ako je už naznačené v predošlom odseku, priložený trailer pôsobí rozhodne sľubne. Šikovne totiž kombinuje prvky Cameronových peciek Votrelci a Priepasť, no a badať v ňom aj akúsi klaustrofobickú atmosféru, ktorá by mohla na veľkom plátne naozaj fungovať. Navyše, Kristen Stewart je momentálne známa tým, že si svoje úlohy poctivo vyberá. Veríme teda, že sa k obsadeniu Underwater nepridala len z nudy.

Za réžiou stojí William Eubank (The Signal), o scenár sa postaral Brian Duffield (The Babysitter) spoločne s Adamom Cozadom (The Legend of Tarzan) a okrem Stewart si zahrá napríklad aj T. J. Miller, Vincent Cassel, John Gallagher Jr., Jessica Henwick, Mamoudou Athie či Gunner Wright. Slovenská a česká premiéra je momentálne naplánovaná na 9. januára (leden) 2020.

Underwater
Underwater Zdroj: 20th Century Fox
Domov
Zdieľať
Diskusia