Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. augusta 2019, 8:44
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Joker dostal oficiálne R-kový rating. Bude obsahovať krvavé násilie, nadávky aj sex

Joker dostal oficiálne R-kový rating. Bude obsahovať krvavé násilie, nadávky aj sex
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Máme tu ďalšiu dávku správ zo sveta filmu aj seriálu.

Aj dnes sa hlásime s našou pravidelnou rubrikou Raňajky s Filmkultom, ktorá ťa znova oboznámi s tými najzaujímavejšími novinkami zo sveta filmu a seriálu.

Netflix pripravuje sci-fi o deťoch superhrdinov a mimozemských útočníkoch

Režisér Robert Rodriguez (Desperado, Alita: Battle Angel) pre Netflix napíše a natočí sci-fi/fantasy snímku We Can Be Heroes. Tá by mala vyrozprávať príbeh detí superhrdinov, ktorí boli unesení mimozemskými útočníkmi. Ak chcú ich potomkovia zachrániť svet, musia sa spojiť. Z hercov sa objaví napríklad Priyanka Chopra, Christian Slater, Boyd Holbrook, Sung Kang či Pedro Pascal. Film sa vraj už v týchto chvíľach natáča.

Raňajky sobota
Raňajky sobota Zdroj: 20th Century Fox

John Carpenter sa postará o hudbu k ďalším dvom Halloween filmom

Legendárny John Carpenter, ktorý je známy tým, že často skladá aj hudbu (najmä do svojich filmov), potvrdil svoju účasť v ďalších dvoch snímkach zo sveta Halloweenu. Po minuloročnom pokračovaní kultovej jednotky sa tak postará aj o hudbu k pripravovaným sequelom Halloween Kills a Halloween Ends. V kinách ich uvidíme 16. októbra (říjen) 2020 a 15. októbra (říjen) 2021. Viac sa dozvieš tu.

Raňajky sobota
Raňajky sobota Zdroj: Universal Pictures

Dvojica zlodejov narazí v komediálnom thrilleri na zvrátené temné tajomstvo

Spoločnosť Alter zverejnila oficiálny trailer pre komediálny thriller Villains. Príbeh sa zameria na milencov na úteku, ktorí objavia v suteréne cudzieho domu zviazané dievča. A spoločne s ním aj majiteľov, ochotných urobiť všetko pre to, aby sa ich tajomstvo nedostalo von. O scenár aj réžiu sa postaral Dan Berk (Body) spoločne s Robertom Olsenom (Don’t Kill It) a hlavných úloh sa zhostili Bill Skarsgård a Maika Monroe. Americká premiéra je naplánovaná na 20. septembra (září) 2019.

Joker je oficiálne R-kový

Nový Joker s Joaquinom Phoenixom bude neprekvapivo R-ko. Oficiálne to potvrdila stránka Motion Picture Association of America, podľa ktorej máme na plátne očakávať silné krvavé násilie, znepokojujúce správanie, hrubý slovník či krátke sexuálne zábery. Premiéra snímky je u nás naplánovaná na 3. októbra (říjen) 2019 a pokiaľ sa chceš o nej dozvedieť všetko podstatné, klikaj sem.

Domov
Zdieľať
Diskusia