Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. októbra 2019, 9:37
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Hraný Green Lantern na HBO Max je potvrdený. Pôjde o najveľkolepejší seriál od DC, tvrdia tvorcovia

Hraný Green Lantern na HBO Max je potvrdený. Pôjde o najveľkolepejší seriál od DC, tvrdia tvorcovia
Zdroj: Warner Bros. Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Údajne sa môžeme tešiť na výnimočnú komiksovú nálož.

Streamovacia služba HBO Max, ktorá štartuje v máji 2020, nám mimo iného ponúkne seriálového Green Lanterna. Lantern má byť podľa tvorcov najveľkolepejším seriálom v histórii DC, informuje Collider. HBO Max bude na projekte spolupracovať s producentom Gregom Berlantim, ktorý bude dozerať aj na ďalší seriál zo sveta DC s názvom Strange Adventures.

Odporúčané
Mercedes CLS 63 AMG Vorsteiner: Dizajnový bonbónik! Mercedes CLS 63 AMG Vorsteiner: Dizajnový bonbónik! 18. decembra 2013, 18:36

Obidva tieto pôvodné projekty od DC, ktoré natočíme pre HBO Max, budú odlišné od všetkého, čo sme doposiaľ videli v televízii,“ tvrdí Berlanti. Posledného hraného Green Lanterna predstavovala snímka Martina Campbella z roku 2011, kde si hlavnú rolu zahral Ryan Reynolds (Deadpool). Pripomeňme si, že film dopadol skutočne neslávne, o čom svedčí aj priemerný rating kritikov na Rotten Tomatoes4,66/10

Dúfajme teda, že seriálová verzia Lanterna bude o niekoľko tried lepšia, než jej filmový predchodca. Berlanti pracoval na množstve projektov DC ako producent (Arrow, The Flash) a okrem toho si skúsil taktiež pozíciu režiséra (komédia Love, Simon a  Life as We Knot It) či scenáristu (seriáli Titans, Riverdale, Arrow).

Domov
Zdieľať
Diskusia