Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
29. októbra 2019, 21:48
Čas čítania 0:00
Vl Mi

The Mountain z Game of Thrones premýšľa nad vegánstvom. Možno to skúsim na týždeň, som ochotný dať tomu šancu, napísal

GASTRO VEGÁNSTVO
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Vegánstvo nie je tabu ani pre najsilnejšieho muža na planéte.

Odjakživa nám mamy a babky hovorili, aby sme veľa jedli, inak budeme slabí a nebudeme vládať. Niektorí si to vzali k srdcu a jedli všetko, čo dostali pred seba, iní zas boli vyberaví a rodina sa obávala, či je s ich dieťaťom všetko v poriadku. Doba sa však mení a dnes je rozumnejšie poriadne si premyslieť, čo skončí na tanieri a následne v žalúdku.

A to hneď z viacerých dôvodov. Tie dva najhlavnejšie sú zdravie a budúcnosť našej planéty. Ak chceš svedomito spĺňať oba vymenované, najlepšie je prejsť na vyváženú rastlinnú stravu. O vegánstve sa hovorí čoraz častejšie a experimentom sú otvorení aj takí obri, ako napríklad The Mountain z Game of Thrones, vlastným menom Hafþór Júlíus Björnsson. 

Odporúčané
V tele muža sa varilo pivo. Nepil alkohol, no bol pravidelne opitý, strácal pamäť V tele muža sa varilo pivo. Nepil alkohol, no bol pravidelne opitý, strácal pamäť 21. októbra 2019, 6:55

Nedávno kulturista Kai Greene zverejnil práve Björnssonovu fotku a vyzval ho, aby začal s vegánstvom. Vraj aj gorily jedia rastlinnú stravu a sú svalnaté. Okrem iných známych kulturistov mu odpovedal aj samotný The Mountain.  „Mohol by som to skúsiť na týždeň, mimo sezónu,“ napísal.

 „Vždy som ochotný dať všetkému šancu! Najmä pokiaľ ide o legendy ako @schwarzenegger & @kaigreene,“ napísal, čím odkazoval na dokumentárny film od Netflixu The Game Changers, ktorý mal pod palcom práve Arnold Schwarzenegger. Je o vyváženej strave a zdravom životnom štýle. Práve dokument motivoval kulturistu Greena, aby prehodnotil jedálniček a zaradil do neho rastlinnú stravu.

Domov
Zdieľať
Diskusia