Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. októbra 2019 o 18:22
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Ďalšia veľkolepá Avengers udalosť v štýle Infinity War a Endgame dorazí možno o 10 rokov, tvrdí producent z Marvelu

Ďalšia veľkolepá Avengers udalosť v štýle Infinity War a Endgame dorazí možno o 10 rokov, tvrdí producent z Marvelu
Zdroj: Marvel Studios/Disney
FILMY A SERIÁLY AVENGERS
Uložiť Uložené

Zdá sa, že Kevin Feige si svoje obrovské Avengers filmy plánuje trpezlivo.

Kevin Feige si svoje MCU plánuje trpezlivo a obozretne. Iste, nie všetko mu vyšlo podľa predstáv, nie všetky filmy boli kvalitné, no keď natočíte 22 filmov, je to len prirodzené. Situácia sa však v posledných rokoch zlepšila a marvelovky stúpajú na kvalite, priazni kritikov a získavajú si čoraz viac divákov. Aj keď je nepochybne pravda, že s koncom Infinity Sagy už dali MCU zbohom viacerí fanúšikovia či diváci.

MCU bude totiž nekonečné. Pokojne môže byť súčasťou Disney+ a kín v rovnakej forme pár ďalších dekád, ktoré sa už postupne plánujú. Potvrdzujú to slova jedného z producentov Marvel Studios Trinh Tran. Ten zastával pozíciu výkonného producenta ako u Infinity War, tak aj Endgame a pre Disney pracuje aj na seriáli Hawkeye. V rozhovore s CinemaBlend prezradil, že by bol rád, keby o 10 rokov dosiahli niečo podobné ako s Endgame.

Odporúčané
3 týždňe po USA v piatich skvelých minútach 3 týždňe po USA v piatich skvelých minútach 10. januára 2014 o 19:42



Nemal pritom na mysli divácky úspech či tržby. Po vyše 10 rokoch sa MCU istým spôsobom uzavrelo, skončila sa Infinity Saga, niektoré postavy nás navždy opustili, iné sa zase zmenili a niektoré postupne ešte len predajú pochodeň. Tran hovorí o tom, ako s nástupom nových filmov a seriálov dostanú ešte väčší priestor pre vyrozprávanie zaujímavých príbehov, ktoré prepoja naprieč viacerými médiami. Podľa neho je pravdepodobné, že do 10 rokov uvidíme rovnako veľký event, ako v prípade Endgame. A podľa nás to príde možno ešte skôr. 

Domov
Zdieľať
Diskusia