Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. októbra 2019, 17:39
Čas čítania 0:00
Alexandra Murajdová

Na ceste na jeho poslednú chemoterapiu si povedal, že si ešte kúpi žreb. Po jeho zotretí nechcel veriť vlastným očiam

NEWS
Uložiť Uložené

Tvrdí, že peniaze použije na zaplatenie dlhov z liečenia.

Človek, ktorému diagnostikovali rakovinu hrubého čreva šiel na jeho poslednú chemoterapiu, keď si povedal, že si cestou ešte kúpi žreb. Ronnie Foster z New Jersey si najprv kúpil žreb za dolár a vyhral päť dolárov, jeho šťastie sa však pri zotretí prvého žrebu neskončilo. Rozhodol sa, že výhru investuje a kúpi si ďalšie dva.

Pri prvom z nich nevyhral nič, no po zotretí druhého ho čakala výhra 200 000 dolárov, čo je 180 066 eur.

Už aj predtým som bol šťastný, pretože som mal pred sebou poslednú chemoterapiu. No vďaka výhre to bol skutočne šťastný deň,“ hovorí Ronnie, pre The Washington Post. „Keď som videl všetky tie nuly, tak som zamrzol. Neveril som tomu, kým mi to pri pokladni nepotvrdili. Potom som sa začal úplne triasť.“

Odporúčané
Chlapík v lotérii tipoval tie isté čísla 20 rokov, vďaka vytrvalosti nakoniec vyhral 60 miliónov dolárov Chlapík v lotérii tipoval tie isté čísla 20 rokov, vďaka vytrvalosti nakoniec vyhral 60 miliónov dolárov 30. augusta 2019, 12:12

Ronnie si domov po odpočítaní dane odniesol 141 501 dolárov, čo predstavuje 127 398 eur. Hovorí, že peniazmi zaplatí dlžoby za vyšetrenia a zvyšok si odloží.

Domov
Zdieľať
Diskusia