Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. októbra 2019, 23:06
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

8 nových obrázkov zo Zaklínača ukazuje Geralta v boji, ale aj v krčme. Vidíme aj zabitú Kikimoru v Blavikene

8 nových obrázkov zo Zaklínača ukazuje Geralta v boji, ale aj v krčme. Vidíme aj zabitú Kikimoru v Blavikene
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY ZAKLÍNAČ NETFLIX
Uložiť Uložené

Netflix pred zverejnením traileru uvoľňuje aj nové fotografie z 1. série.

1. séria Zaklínača vyjde na Netflixe zrejme už 17. decembra. Viac si o nej povieme neskôr, dnes sa totiž zameriame na 8 nových obrázkov. Uvoľnil ich postupne priamo Netflix, a to kvôli 31. októbru, kedy sa uskutoční Lucca Comics and Games. Zaklínač tam bude mať panel, počas ktorého uvidíme autora knižných poviedok Andrzeja Sapkowskiho, ale aj showrunnerku Lauren S. Hissrich či herečky Anyu Chalotru (Yennefer) a Freyu Allan (Ciri). Taktiež tam bude odpriemetaný ďalší trailer a s ním zrejme aj oficiálny dátum premiéry. 

Poďme hneď na prvý obrázok. V ňom vidíme labu akejsi príšery. Vzhľadom na to, že fotografie pochádzajú z rozhovoru talianskeho magazínu Corriere, ktoré malo prístup k obrázkom z prvých epizód, pôjde zrejme o zabitú Kikimoru. Tú sme mohli vidieť na konci prvého traileru. Geralt s ňou následne príde do Blavikenu... a čo sa stane tam, čo je debata na neskôr. V ďalších záberoch vidíme Geralta na Klepne či v krčme (zrejme ide o pohostinstvo v Blavikene). 

Vidíme aj Yennefer v už známej scéne. Malo by ísť o 3. epizódu, v ktorej budeme svedkami premeny z hrbatej neatraktívnej ženy na čarodejnicu, ktorú poznáme z kníh. Nižšie sa už pozri na nové obrázky a teš sa na nával článkov a informácií zo sveta Witchera. Máme toho pripraveného fakt veľa. 

Domov
Zdieľať
Diskusia