Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. októbra 2019, 15:18
Čas čítania 0:00
Alexandra Murajdová

Muž vlastným telom chránil svoju milenku pred zúrivou manželkou, ktorá ich spolu prichytila. Okoloidúci všetko zachytili na video

NEWS BITKA
Uložiť Uložené

Zdá sa, že v Číne neveru riešia takto.

V uliciach východnej Číny sa odohrala zaujímava scénka a zábery z kamier okoloidúcich sú skutočne bizarné. Muž sa hodil na svoju milenku, aby ju ochránil pred manželkou, ktorá bola odhodlaná zbiť ju.

Muž sa s milenkou prechádzal, keď ich stretla manželka s kamarátkami, informuje Daily Mail. Prichytila ich tak priamo pri čine a hneď na to rozpútala bitku. Okrem kopancov či faciek sa žena snažila milenku svojho manžela pred prizerajúcimi sa ľuďmi aj vyzliecť, aby ju zahanbila čo najviac.

Zábery ukazujú muža, ktorý vlastným telom chráni milenku a kričí na manželku, ktorá ich udiera, aby prestala. Zúrivá žena v bielom tričku a sivých šatách je však odhodlaná žene ublížiť.

Vyzerá to tak, že sa s kamarátkami celý čas snažia odsunúť muža, aby mali priamu cestu k žene pod ním. Nakoniec muž skričal: „Zavolajte políciu,“ čo sa aj stalo. Milenci však stihli z miesta činu ujsť ešte predtým, než polícia dorazila.  

Cudzoložstvo nie je v Číne trestným činom a práve preto často manželia konfrontujú neverných partnerov podobne, ako vidíš na videu. Ak aj sú z nevery vyvodené právne dôsledky, zväčša to je nízky trest, ako napríklad niekoľko dňové zadržanie.

Odporúčané
Vie, ako na mladých ľudí aj bezdomovcov. Vodič nočnej MHD Michal zažil v autobuse aj bitku (Rozhovor) Vie, ako na mladých ľudí aj bezdomovcov. Vodič nočnej MHD Michal zažil v autobuse aj bitku (Rozhovor) 31. júla 2019, 16:31
Domov
Zdieľať
Diskusia