Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. októbra 2019, 11:38
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Manželka Justina Biebera pridala odkaz „Zabijem ťa“. Fanúšikovia si myslia, že je venovaný Selene Gomez

NEWS JUSTIN BIEBER
Uložiť Uložené

Okolo Justina Biebera to tentokrát žije, aj keď po dlhej dobe nespôsobil kontroverziu sám.

Včera vydala Selena Gomez po dlhej odmlke skladbu, v ktorej opisuje svoj jeden nepodarený vzťah – s cieľom odprezentovať, že ju spravil silnejšou.

Hneď niekoľko referencií naznačuje, že s veľkou pravdepodobnosťou opisuje momenty, keď bola priateľkou Justina Biebera, ale aj tie, keď sa rozišli. Fanúšikovia, pochopiteľne, rozbehli na sociálnych sieťach konšpirácie a samotná speváčka im ich zatiaľ nevyvrátila. 

Odporúčané
Selena Gomez sa definitívne lúči s Justinom Bieberom. Ďakuje mu, že ju spravil silnejšou, videoklip natočila na iPhone 11 Pro Selena Gomez sa definitívne lúči s Justinom Bieberom. Ďakuje mu, že ju spravil silnejšou, videoklip natočila na iPhone 11 Pro 23. októbra 2019, 17:15

Aby toho nebolo málo, pár hodín po vydaní skladby na svoj instagramový profil pridala súčasná manželka Justina príspevok, ktorý ešte viac rozvíril fanúšikovské vody. Hailey totiž zverejnila, že počúva pesničku s názvom „I’ll Kill You,“ a tak si všetci mysleli, že odkaz venuje priamo Selene. Práve Hailey je totiž ženou, o ktorej sa v novinke od Gomez spieva, že trvalo dva mesiace, kým si Justin Bieber našiel inú. 

Manželka Justina Biebera pridala odkaz „Zabijem ťa“ a fanúšikovia si myslia, že ho venovala Selene Gomez
Manželka Justina Biebera pridala odkaz „Zabijem ťa“ a fanúšikovia si myslia, že ho venovala Selene Gomez

Známa modelka pôvodne tvrdila, že skladbu na Instagram pridala ako odkaz pre svojho muža, aby mu vyznala lásku, čo asi nebolo najrozumnejšie vysvetlenie. Neocenili ho ani fanúšikovia, ktorí konštatovali, že existuje milión iných love songov, ktoré nenesú útočný názov.

V konečnom dôsledku tak ešte musela Hailey verejnosť schladiť aj priamym odkazom: „Prosím, prestante s týmto nezmyslami, neexistuje žiadna "odpoveď," je to totálna hlúposť,“ napísala na svoj Instagram.

Domov
Zdieľať
Diskusia