Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. októbra 2019, 21:50
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Warner už údajne pracuje na Jokerovi 2! Má byť zasadený pár rokov do budúcnosti a oplývať viacerými Batmanovými záporákmi

Warner už údajne pracuje na Jokerovi 2! Má byť zasadený pár rokov do budúcnosti a oplývať viacerými Batmanovými záporákmi
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY JOKER 2
Uložiť Uložené

Najlepšia správa dňa.

Server We Got This Covered, ktorý v minulých mesiacoch odkryl už viaceré tajomstvá Hollywoodu (a primárne plány štúdia Warner), prišiel so zaujímavou informáciou. Ich zdroje im totiž prezradili, že Warner už aktívne pracuje na pokračovaní Jokera. V hre by mal byť príbeh zasadený niekoľko rokov po udalostiach prvého dielu. Sledovať by sme mali Arthurov nárast slávy a sily v podsvetí Gothamu. 

Tvorcovia snímky sa v minulosti vyjadrili, že Jokera napísali a vnímali ako jednorázovú záležitosť, ale látka sa im očividne dostala pod kožu, nehovoriac o šialených tržbách. Joker pravdepodobne presiahne hranicu miliardy dolárov zarobených v kinách, čo sa Warneru okrem Aquamana a Nolanovej trilógie s ničím iným v rámci DC nepodarilo. 

Odporúčané
Elektronickí veteráni The Crystal Method po piatich rokoch s novým albumom Elektronickí veteráni The Crystal Method po piatich rokoch s novým albumom 14. januára 2014, 11:46



Treba sa na to pozerať aj z príbehové hľadiska. Je tu možnosť, že Arthur si to všetko vymyslel a nie je pravým Jokerom (alebo ešte nie je Jokerom). Aj v tom prípade ale môžeme sledovať zrod a ďalšie dobrodružstvá fiktívnej postavy v Jokerovom mene. V opačnom prípade nám tvorcovia odhalia, že sa to všetko aj skutočne udialo a Arthur je pravým Jokerom. 

Ďalšie informácie navyše tvrdia, že sa vo filme stretneme s viacerými Batmanovými záporákmi. Malo by ísť o Two-Face-a s Penquineom. Avšak, šlo by o úplne iné postavy, než s akými sa stretneme v Reevesovom Batmanovi (v podaní iných hercov). A len tak mimochodom, ak sa to oficiálne potvrdí, pôjde o prvý sequel v kariére Joaquina Phoenixa. 

Domov
Zdieľať
Diskusia