Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. októbra 2019, 22:17
Čas čítania 0:00
Tímea Krauszová

Svadba so zosnulou snúbenicou: Muž jej splnil posledné želanie, snúbenica prehrala boj so zákernou chorobou

NEWS ČÍNA SVADBA
Uložiť Uložené

Dvanásťročný vzťah plný lásky ukončila rakovina.

Xu Shinan (35) si vzal svoju zosnulú snúbenicu po tom, čo prehrala boj s rakovinou. Bolo to jej posledné prianie. O smutnom prípade čínskeho zamilovaného páru píše portál Ladbible.

Zákerné ochorenie

Yang Liu so svojím priateľom začala randiť v roku 2007, keď sa stretli na výške. V roku 2013 chystali svadbu, ich plány ale prerušila náhla diagnóza rakoviny prsníka. Yang si ako 28-ročná musela vypočuť zdrvujúcu správu: lekári jej dávali maximálne 5 rokov života. Yang začala liečbu, podľa Ladbible bola vzornou pacientkou, ktorá cez sociálne siete dodávala odvahu aj ďalším. Využívala k tomu čínsku sociálnu sieť Weibo. Neskôr ju oslovili aj do televízie, tam však vystupovať z pochopiteľných dôvodov nechcela.

Svadba so zosnulou snúbenicou: Muž splnil posledné želanie, snúbenica prehrala boj so zákernou chorobou
Svadba so zosnulou snúbenicou: Muž splnil posledné želanie, snúbenica prehrala boj so zákernou chorobou Zdroj: Facebook / Insightscoopng

 V posledných dňoch snúbenca ledva rozoznala. Do kómy upadla 6. októbra, zahynula o osem dní neskôr. Mala len 34 rokov. Jej posledným želaním bola svadba.

Odporúčané
Muž prežil klinickú smrť a hovorí, čo videl po skončení života. Vlastného úmrtia sa teraz bojí viac než kedykoľvek predtým Muž prežil klinickú smrť a hovorí, čo videl po skončení života. Vlastného úmrtia sa teraz bojí viac než kedykoľvek predtým 28. apríla 2019, 14:47

Posledná rozlúčka

Na obrade boli samozrejme aj rodinní príslušníci a najbližší. Shinan si lásku svojho života vzal počas toho, ako sa premietali fotografie z ich 12-ročného vzťahu. Na obrade hovoril v slzách o ich posledných dňoch, podľa médií sa od nej po celý čas vôbec nepohol. Sobášom sa zároveň s Yang rozlúčil.

Domov
Zdieľať
Diskusia