Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. októbra 2019, 18:51
Čas čítania 0:00
Tímea Krauszová

Skrytá kamera zachytila ľudí, ktorí sa žene pozreli na prsia. Videom chcela upozorniť na prevenciu rakoviny prsníkov

NEWS
Uložiť Uložené

Pozrite sa aj na tie svoje, odkazuje ženám.

29-ročná Whitney Zelig chcela upozorniť na prevenciu zákernej choroby originálnym spôsobom. Pri prechádzke po uliciach New Yorku zachytáva pomocou skrytej kamery pohľady ľudí, ktorí sa pozrú do jej naozaj ťažko prehliadnuteľného výstrihu. Písali o tom na Ladbible.

Odporúčané
Podvodná stránka žiada nahé fotky aj od maloletých. Slovenská polícia upozorňuje na falošný instagramový profil Podvodná stránka žiada nahé fotky aj od maloletých. Slovenská polícia upozorňuje na falošný instagramový profil 5. júla 2019, 15:33

Pozreli sa muži, ženy aj psy

Vo veselom videu uvidíš, ako pohľad na prsia mladej Američanky padol nielen mužom, ale aj ich partnerkám či dokonca psím miláčikom. Skrytá kamera vo výstrihu nebola milosrdná a zachytila dohromady až 30 pohľadov. Hoci o psíkovi si nie sme istí, či by sa mal rátať...

Video – kampaň za prevenciu rakoviny prsníka

 

Chcela upozorniť na včasnú prevenciu

„Pozrite sa aj na vlastné prsia, dámy,“ znie odkaz mladej Whitney. Chcela upozorniť na to, že sa ženy často obzrú za prsiami inej. Nemali by však zabúdať ani na tie svoje. Rakovina prsníka je podľa Ligy proti rakovine u žien najčastejšou formou onkologického ochorenia. Pravidelný skríning mamografiou, ale aj domáce samovyšetrenie pomôžu objaviť nádor včas a nasadiť liečbu, ktorá môže byť úspešná.

Domov
Zdieľať
Diskusia