Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. októbra 2019, 22:11
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Špehoval dvojicu cez okno, keď mali sex. Keď zvrhlíka chytili, muž ho dobil na smrť

NEWS USA
Uložiť Uložené

Incident sa stal v USA na Floride.

Zvrhlíkov nikto nemá rád, o tom by vedeli rozprávať napríklad aj študenti z bratislavských internátov v Mlynskej doline. V minulosti sa na miestach, kde je výhľad do izieb, obšmietala osoba, ktorá sledovala, čo sa v jednotlivých miestnostiach deje. Sťažovali sa predovšetkým dievčatá, živo sa o tom diskutovalo v skupine na Facebooku. Niečo podobné sa stalo aj v USA. Malo to však tragický koniec, informuje web local10.

Špehoval dvojicu cez okno, keď mali sex. Keď ho chytili, muž ho dobil na smrť
Špehoval dvojicu cez okno, keď mali sex. Keď ho chytili, muž ho dobil na smrť Zdroj: PALM BEACH COUNTY SHERIFF'S OFFICE

30-ročný muž menom Victor Vickery mal so svojou priateľkou sex. Počas intímnej chvíľky však započuli šušťanie spoza okna. Keď si situáciu išli overiť, pristihli 57-ročného Asaada Akara, ako ich sleduje. Už v minulosti mali podozrenie, že majú čo dočinenia s takzvaným ,,peeping Tomom", čo je označenie pre človeka, ktorý špehuje ľudí spoza okna.

Odporúčané
Ján „Info“ Šutý študuje bakalára už 10 rokov a je legendou Mlynskej doliny. Koľko študentov mu denne napíše o pomoc? (Rozhovor) Ján „Info“ Šutý študuje bakalára už 10 rokov a je legendou Mlynskej doliny. Koľko študentov mu denne napíše o pomoc? (Rozhovor) 3. februára 2019, 7:57

Akar mal už so stalkovaním problém v minulosti, no nedal si povedať. Vickery sa s ním pobil, a Akar napokon po dvoch hodinách zraneniam podľahol. Jeho priateľka do telefónu policajtom povedala, že Akar zaútočil prvý. Vickery je momentálne za mrežami, čelí okrem iného aj obvineniu zo sexuálneho útoku spred niekoľkých týždňov.

Domov
Zdieľať
Diskusia