Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. októbra 2019, 13:42
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Pil C reaguje na dianie na Slovensku: Dúfam, že každý skorumpovaný politik zhnije v base

HUDBA PIL C
Uložiť Uložené

Zároveň potvrdzuje, že 28. októbra sa môžu fanúšikovia tešiť na spustenie predpredaja jeho tretieho sólového albumu.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

28.10.2019 PREDPREDAJ NOVEHO ALBUMU NAZOV, COVER, TRACKLIST TENTO TYZDEN | by @badko

Príspevok, ktorý zdieľa PIL C (@pil_c),

Pil C patrí k najväčším kritikom politického systému na Slovensku. Otvorene sa v skladbách vyjadruje ku konkrétnym osobám a vyčíta im rozkrádanie, klamstvá aj iné konanie v neprospech krajiny. Pre tieto účely vytvoril aj sériu Peroxid ešte v úplných začiatkoch kariéry a dnes už vieme, že jej tretie pokračovanie príde na chystanom albume, ktorý sa medzi fanúšikov dostane už onedlho. 

Na Instagrame oznamuje, že predpredaj spustí 28. októbra a zároveň môžeme počuť aj 30-sekundovú ukážku spomínaného tracku, kde sa nevyjadruje len na adresu politikov, ale aj pedofilných kňazov. Video sprevádzajú zábery zo štúdia, z ktorého sám Pil C pridáva v posledných dňoch množstvo fotiek. Projekt totiž ide do úplného finále a podľa našich informácií sa aktuálne chystá ďalšie točenie s Mystika Produkt. 

O pár dní uzrie svetlo sveta video, v rámci ktorého sme s Pil Cm strávili jeden celý deň a tešiť sa môžeš aj na rozsiahly rozhovor o všetkom, čo sa za posledné dva roky v kariére hlavy Comebackgangu udialo. 

Odporúčané
„Dal by som si obyčajnú colu", „volič je ho*no“, vety z Gorily, ktoré zľudoveli, už majú zvukovú podobu. Bude niekto pykať? „Dal by som si obyčajnú colu", „volič je ho*no“, vety z Gorily, ktoré zľudoveli, už majú zvukovú podobu. Bude niekto pykať? 16. októbra 2019, 16:19
Domov
Zdieľať
Diskusia